• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Tako sam ja napravio za prebacivanje u Silent mod dok radim, samo prinesem tag-u i 'cak', NFC odradi svoje bez ikakve intervencije.

Ako imas noviji auto, mozes taskerom isto da resis. Kad se nakaci na taj i taj bt ili kad skonta android auto da pali hotspot npr.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Zanima me kakav im je ovaj novi cip u poredjenju sa aktuelnima, ali sto se tice fona i dalje sam uspesno na google detoxu, ne deluje mi ovaj pixel da ce to promeniti.

Mene podseća dizajn na Huawei Nexus 6p. Videćemo recenzije zainteresovan sam za ovaj model nisam imao gugl telefon od Nexusa 6p.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ovde vise detalja koga zanima:

Cekamo da izadje da vidimo kako sve to radi u praksi.
Kaze da su veliki, to mi se jedino ne svidja.
Ovaj Pro ima 4x telephoto.

Izdrzao sam ovu praznu pricu gde se sve svodi na "videcemo kad izadje" ali kad je krenuo da shilluje da je google konacno u stanju i da zeli da podrzava telefon vise godina jer sad imaju kontrolu nad cipom, dalje nisam izdrzao. Takvi su svi ovi veliki tjuberi, na thumb i naslov imaju garantovani milion pregleda za prvi dan, a da li sadrzaj ima neke veze to je sporedno.

Izdrzao sam ovu praznu pricu gde se sve svodi na "videcemo kad izadje" ali kad je krenuo da shilluje da je google konacno u stanju i da zeli da podrzava telefon vise godina jer sad imaju kontrolu nad cipom, dalje nisam izdrzao. Takvi su svi ovi veliki tjuberi, na thumb i naslov imaju garantovani milion pregleda za prvi dan, a da li sadrzaj ima neke veze to je sporedno.
MKBHD je odavno Google shiller al dobro ne vredja makar ostale kompanije koliko toliko su mu ok recenzije.

generalno ima mnogo vise pozitivnih recenzija nego negativnih. cak i ako nesto kaze negativno za neki fon, to ublazi prilicno. nisam znao da je google shiller, meni se cinilo da shilluje za svakoga 😄

koliko toliko su mu ok recenzije
ja ne znam da bilo ko radi, pa i iole blizu njegovom kvalitetu.
takodje, za njega bi zadnjeg rekao da je u bilo kom taboru, covek iskren i lepo prica, zato ga i pratim, ali u ovom zatrovanom svetu, uvek se nadju oni koji sumnjice sve zivo.

generalno ima mnogo vise pozitivnih recenzija nego negativnih. cak i ako nesto kaze negativno za neki fon, to ublazi prilicno. nisam znao da je google shiller, meni se cinilo da shilluje za svakoga 😄
Par puta je rekao da preferira Gugl uredjaje vs ostale/IOS, i koliko se secam nekih postova sa reddita dobijao je od gugla Pixel uredjaje 10ak dana pre ostalih recenzanata plus neki side info content pre objave samih vesti itd. Al ok je lik radi dobar content overall.

Pozdrav. Drugar traži nov fon. Šta je trenutno best bang for buck u rangu do 250 eur? Nema neka posebna očekivanja od kamere i sl.

E7-enaZXEAIWpuE.jpg

Back
Top Bottom