Ja imam 8pro i super sam zadovoljan,uzeo sam ga pri izlasku i os je stucao tada minimalno,srecom o+ su to sredili sa par apdejta.Ja sam maltene spreman da povucem okidac za 8T.
Imam ja p20 lite, plavi. Možemo dogovoriti neštoPošto je moj verni Huawei P20lite počeo da pravi diskoloracije u ćoškovima ekrana, a i čini mi se da mu i kamerica malo odlazi. Ipak sam ga izmučio za ove nepune 3 godine, i mogu reći da bih mu se vratipo ponovo ali ne vidim ga u ponudi. Razmišljam se šta bih mogao da uzmem, svi me gurkaju ka Samsungu, a iz meni se njihovi telefoni ne dopdaju.
Pošto znam da nema više Google aplikacija na Huawei-a, razmišljao sam da uzmem Huawei P30Lite vidim da ga lihvari iz MTS i dalje imaju na stanju. Na njemu bi valjda i dalje trebalo da rade Google aplikacije i ostalo, jel neko koristio telefon i kakva su vam iskustva?
Cat telefone furaju ovde ljudi,hvale ih dosta robustan telefon koji moze svasta da izdrzi.Razmisljam o ovome https://www.ebay.com/itm/373494220389?var=642489379364
ili cat s51 zbog posla kojim se bavim/
Koji model blackviewa uopste ima za nase trziste?Probaj ovaj gore grujo ili onaj blackview sto ga ima kod nas. Imao sam taj cat, drugar ga i dalje ima, majstor za kola ga ima, tesko djubre. Iskustvo iz 2012-e, bezi od toga.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Verovatno da,evo pogledah par klipova po specifikacijama Oukitel WP10 bez premca a nije ni skup oko 300 evraIma ih bas dosta na kp od proverenih likova. Cackao sam samo neki jeftiniji, i dalje bolje od cata
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk