• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Pošto je moj verni Huawei P20lite počeo da pravi diskoloracije u ćoškovima ekrana, a i čini mi se da mu i kamerica malo odlazi. Ipak sam ga izmučio za ove nepune 3 godine, i mogu reći da bih mu se vratipo ponovo ali ne vidim ga u ponudi. Razmišljam se šta bih mogao da uzmem, svi me gurkaju ka Samsungu, a iz meni se njihovi telefoni ne dopdaju.

Pošto znam da nema više Google aplikacija na Huawei-a, razmišljao sam da uzmem Huawei P30Lite vidim da ga lihvari iz MTS i dalje imaju na stanju. Na njemu bi valjda i dalje trebalo da rade Google aplikacije i ostalo, jel neko koristio telefon i kakva su vam iskustva?

Pošto je moj verni Huawei P20lite počeo da pravi diskoloracije u ćoškovima ekrana, a i čini mi se da mu i kamerica malo odlazi. Ipak sam ga izmučio za ove nepune 3 godine, i mogu reći da bih mu se vratipo ponovo ali ne vidim ga u ponudi. Razmišljam se šta bih mogao da uzmem, svi me gurkaju ka Samsungu, a iz meni se njihovi telefoni ne dopdaju.

Pošto znam da nema više Google aplikacija na Huawei-a, razmišljao sam da uzmem Huawei P30Lite vidim da ga lihvari iz MTS i dalje imaju na stanju. Na njemu bi valjda i dalje trebalo da rade Google aplikacije i ostalo, jel neko koristio telefon i kakva su vam iskustva?
Imam ja p20 lite, plavi. Možemo dogovoriti nešto :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Onda mogu da računam kada mi ovaj gekne i kome da se obratim za nabavku istog fona. Bićemo na liniji. (y) :cool:

Boja mi i nije bitna, da je i tirkizna nosio bi ga jer je bio dobar i veran telefon. :D

Nisam nikada imao nijedan. Ne znam kakvi su njihovi telefoni. Vidim da ih je neko ovde već blatio. :D

Probaj ovaj gore grujo ili onaj blackview sto ga ima kod nas. Imao sam taj cat, drugar ga i dalje ima, majstor za kola ga ima, tesko djubre. Iskustvo iz 2012-e, bezi od toga.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Probaj ovaj gore grujo ili onaj blackview sto ga ima kod nas. Imao sam taj cat, drugar ga i dalje ima, majstor za kola ga ima, tesko djubre. Iskustvo iz 2012-e, bezi od toga.

Koji model blackviewa uopste ima za nase trziste?

Ima ih bas dosta na kp od proverenih likova. Cackao sam samo neki jeftiniji, i dalje bolje od cata :D

Ima ih bas dosta na kp od proverenih likova. Cackao sam samo neki jeftiniji, i dalje bolje od cata :D

Verovatno da,evo pogledah par klipova po specifikacijama Oukitel WP10 bez premca a nije ni skup oko 300 evra

Uzela je zena kao drugi fon nakon sto je klinac pokvario prethodni, nije neki spec ali za to izivljavanje jeste dobar, ovome oukitel ne moze nista.

Zna neko kako na Androidu da stavim na home screen on/off switch za hotspot?

Palim ga uvek kad uđem u auto pa mi treba najbrža varijanta kako to da izvedem.

Neki widget, ima ih. Kod mene je na notification shadeu/quick settings, dovoljno mi je brzo.

Skapirao sam da mogu da izvučem hotspot ikonicu u prvi red ikonica u notification trayu, to je dovoljno unapređenje.

Mada ovo za NFC je do jaja ideja, mislim čak i da imam neki u fioci.

Back
Top Bottom