Miki ja te zaista postujem i cenim ali mislim da bi trebao sada malo za promenu da se izlogujes i poradis na sebi.Denise pricali smo o tvom poimanju estetike, nemoj vise. Molim te.
Miki ja te zaista postujem i cenim ali mislim da bi trebao sada malo za promenu da se izlogujes i poradis na sebi.Denise pricali smo o tvom poimanju estetike, nemoj vise. Molim te.
Instaliraj malo vrama, mozda pomognemiki zvani 60hz i 120hz na telefonu nema razlike
Steta ako je to istina bas mi se svideo izgled non pro verzije...nikako nisam ljubitelj zakrivljenih ekrana nigdeSteta sto PRO model ima zakrivljen ekran, nisam ljubitelj curved ekrana na telefonima.
I ja ih ne gotivim, zato se flat fura. Sta fali obicnoj verziji? Kida koliko i pro.Steta ako je to istina bas mi se svideo izgled non pro verzije...nikako nisam ljubitelj zakrivljenih ekrana nigde
Verovatno nije kada se koristi par dana jednostavno se naviknes na njega i to je to pretpostavljam. Svaki put kad sam uzeo neki Iphone u ruku bio sam u fazonu o boze dragi sto ne maknu ovo ruglo od notcha sa displaya@Денис Па смањили су га за 20%
Ја сам и даље на телефону старом 5-6 година, не знам је ли тај ”ноћ” баш толики проблем?
Jok uglanvom uzmem na KP kad im malo padne cena posle launcha. Prodam stari i doplatim za novi itd...Ја и даље волим ХОМЕ дугме. За мене би све после осмице био превелики скок. Кажу зачас се навикнеш, ал’ ништа док се сам у то не уверим.
А бре људи, ви стварно дајете те силне паре за нове телефоне?!
View attachment 2647
De pojasni malo ako te ne mrzi. Volim manje telefone pa su mi 12 i 13 u minjaku prvi zapali za oko.Notch je najmanji problem na iPhoneu. ...odmah bih sutnuo ovaj svoj 12 mini.