• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

opet ponavljam, takedowni sa kojima se ne uradi ništa se boduju samo ako ne postoje udarci. marti je imao značajne udarce i u drugoj i u trećoj rundi, hamza nije.
meč je bio čist draw.

"čima" ne uzima welterweight titulu druže, borba je bila u midu.

ma kakav crni draw, lol wtf, razumem da si usman fan boy, ali smanji malo...

chimin sledeci mec je borba za titulu, kolko videh protiv Edvardsa.

btw ima rumor da je Chima polomio ruku u toku borbe, mozda je zato bio pasivan u drugoj, mada ostaje da se vidi sta se desilo, mozda je samo neka povreda...

cista pobeda Chime, nema sta dalje da se pricha.

ne može biti dalje od tvrdnje da sam usman fanboy 😂

kakav crni edvards druže, on se bori protiv kolbija, informiši se malo, ne znaš ni u kojoj kategoriji su se borili marti i hamza :)
hamza se više ne bori u welteru, to je odlučeno još od trenutka kada je bio 5 kilograma preko pred borbu protiv dijaza...

takođe se informiši o pravilima mma suđenja. pogledaj par weasle videa, on lepo radi analitiku i objašnjava šta se boduje, taman malo da naučiš...

hehe dobar si, ti trebas da naucis...

prvo rezonovanje, jer me nista nisi razumeo, totalno je nebitno u kojoj kategoriji su se borili, pominjalo se da ce sledeca borba biti protiv edvardsa za titulu, mogu da ti nadjem te vesti ako zelis, e sad dal ce to biti ili ce se ispostaviti samo kao netacan rumor, to je druga stvar...

Hamza ce menjati divizije kao Volk, nista tu nije konacno reseno...

Znam ja vrlo dobro sudjenje, ground control time, to je sto je Hamza generisao dok je jahao Usmu, udarao ga ili ne, idu poeni... sigurno nece da daju poene Usmanu zato sto ga je Hamzat jahao 😅 aj ajde, tebi pricati, mrzi me...

Da, al zanimljivo kako je momenat posle, kad je video da je borba prekinuta, kako mu je onda odjednom sve bilo jasno...
Pogledah ponovo ovu situaciju, Valkeru apsolutno nista nije bilo od tog udarca, mogao je istog momenta da nastavi borbu... nego lik je tupav (glup) i zaista nije znao gde se nalazi, kao sto sam i pretpostavljao, tipicno onaj fazon kao kad bi nekog amera pitao gde je Srbija, a on nema pojma, tako i Valker brazilac....

Neću da se vraćam i gledam, ali ja iskreno mislim da je language barrier + okolnosti... sve što je naveo Weasle u klipu koji sam okačio

Chimaev Usman, koliko je samo gulio za RNC, a ovaj nije dao... veliki respect... čak se moglo čuti kako mu se Dana zahvalio što je došao

Islam, brutalan head kick + nastavak

Last edited:
To se zove kontrolisano ubistvo. Jadan ovaj što se prihvatio meča. Bolje da je ostao kući da spava, izgubio borbu već na konferenciji 😅

Kažu posle meča da nisu znali da Islam ima to u sebi, sada znaju

jbg, dosta njih je primetilo da volko loše blokira head kickove, uvek jednom rukom i ne podiže dovoljno. do sada mu je prolazilo, ali sad je popio po slepoočnici...

Mene je odusevilo koliko je Islam brz, nisam znao da poseduje taj kvalitet, ali kad ga je oborio, munjevito je vec bio na njemu i rokao ga hammer fistovima, jos je stigo i sto kazete da ga namesti na koleno, da mu ne bezi glava 😅 legenda! a znamo koliko je Volk brz, a Islam ispade jos brzi od njega, neverovatno.

Eto, divizijom dominira lik koji je Habibov ucenik, neverovatno sta bi Habib jos uvek radio... bas bih voleo da vidim Habib vs Islam...

islam je habibov drugar iz detinjstva, nisu razdvojeni otkad se znaju, obojica su trenirali pod abdulmanapom, a habib je za islama govorio još pre borbe sa konorom da će on biti sledeći šampion.

Jon Jones, najbolji event u godini...
Prohacka i Pereira, bice zanimljivo, ostalo me ne zanima :)

Back
Top Bottom