Sad koliko je lud Johnny boy, ne znas dal se zajebavao ili je stvarno bio zbunjen ili nije mogao da se seti u kojoj je zemlji, a da nema veze sa tim udarcem, mozemo da nagadjamo, bas me zanima sta ce reci...
Chimaev nastavio da delje diviziju, izdominirao cak i Usmana, ali Usman kakva je to zivotinja, jase ga Chimaev celu rundu, ovaj nista, kolko je to energije... msm izmorio ga je naravno, ali tacno se vidi da je jak ko stena... elem Chimaev je sad def zreliji, pametniji, mada mislim da je bila greska sto je bio bas onoliko pasivan u drugoj rundi, mada moguce i da se umorio... uglavnom, lepo je to sto oce da mixuje i da malo i udara, ali obzirom da mu je grapling davao rezultata, trebao je da se drzi toga, ovako je mogao da prodje neki Usmanov udarac i da sve bude gotovo, tim pre sto je Chimaevova odbrana od udarca prilicno slaba, ali setio se na vreme da treba da grapluje i dobro je... samo neka tako nastavi, uskoro ce biti sampion... a onda bih voleo da ga vidim i u drugoj diviziji...
Sto se tice Islam vs Volkanovski, pa nema neke filozofije, samo se pokazalo da bez punog kampa i pripreme, ni Usman, ni Volkanovski ne mogu nista, mada mislim da bi ishod u ovim slucajevima bio isti i sa punim kampom, samo ne bi bilo tako lako... sta reci, Volk je ocekivao grapling i za to se spremao, a Islam se pametno opredelio za udarce i tu ga iznenadio... zna Islam itekako i na nogama da se bori, bolje i od samog Habiba...
Volkov je problem takodje sto je previse samouveren i bavi se nekim stvarima kojima ne treba, tipa u toku borbe prica sa sudijom, to je cista glupost... elem, bolje mu je da se vrati u svoju diviziju i tu da dominira, nema on ovde sta da trazi, da se ne lazemo.