• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Mislim da ce Chimaev usvinjiti Usmana, to je moja prognoza i mislim da ce Chimaev vec u borbi posle te, postati sampion... pricao sam o tome da ga vidim kao sampiona, jos kad nije bio ni rangiran i sad je na dva koraka od toga, bas mi je drago, jer je zasluzio.

Takodje, voleo bih nekad da vidim borbu izmedju Cimaeva i Adesanje, zelim da Chimaev i njega usvinji.

Yussuf vs Barboza - daaaamn kakva borba, krenuo Yussuf zestoko u prvoj rundi, usvinjio Barbozu, borba je prakticno bila gotova, ali prezivao je nekako Barboza, i onda se stabilizovao u drugoj rundi, da bi u trecoj cak i krenuo da ga lema, udario ga svojim cuvenim spining leg kickom, mislim da ne postoji osoba koja brze radi taj udarac, tako jak i spor udarac generalno, ali on ga tako brzo izvede, da mu tako cesto prolazi taj udarac, koji retko kome prolazi i na kraju Barboza zasluzeno uzeo pobedu na poene, svaka mu cast zaista, legenda, spada mi medju omiljene borce za gledanje.

Jeste bila odlična borba, Barboza je bio na ivici svesti u prvoj rundi, da mu je Jusuf zadao još jedan ili dva udarca nokautirao bi ga ali je bez potrebe išao na obaranje.

odličan reality check za obojicu - emmet, da li je zasluženo došao do vrha; giga, da li zaslužuje da uđe u vrh...

• Like
Reactions: Ace
Neverovatno koliko me Usman podseca na moju baku u faci, taj neki sirok razmak izmedju ociju...

Praying-Mantis-Shutterstock.jpg

56941_utf-8ivan-bosiljcic-1-privatna-arhiva_f.jpg

1669712175-Fiat-Multipla-2002-1600-01.jpg

UFC 294 recenzija

Doktor: druže, jer znaš gdese nalaziš?

Džoni: evo neznam

Doktor: sudija sviraj kraj

Edit, nižu se reakcije:

Last edited:
Sad koliko je lud Johnny boy, ne znas dal se zajebavao ili je stvarno bio zbunjen ili nije mogao da se seti u kojoj je zemlji, a da nema veze sa tim udarcem, mozemo da nagadjamo, bas me zanima sta ce reci...

Chimaev nastavio da delje diviziju, izdominirao cak i Usmana, ali Usman kakva je to zivotinja, jase ga Chimaev celu rundu, ovaj nista, kolko je to energije... msm izmorio ga je naravno, ali tacno se vidi da je jak ko stena... elem Chimaev je sad def zreliji, pametniji, mada mislim da je bila greska sto je bio bas onoliko pasivan u drugoj rundi, mada moguce i da se umorio... uglavnom, lepo je to sto oce da mixuje i da malo i udara, ali obzirom da mu je grapling davao rezultata, trebao je da se drzi toga, ovako je mogao da prodje neki Usmanov udarac i da sve bude gotovo, tim pre sto je Chimaevova odbrana od udarca prilicno slaba, ali setio se na vreme da treba da grapluje i dobro je... samo neka tako nastavi, uskoro ce biti sampion... a onda bih voleo da ga vidim i u drugoj diviziji...

Sto se tice Islam vs Volkanovski, pa nema neke filozofije, samo se pokazalo da bez punog kampa i pripreme, ni Usman, ni Volkanovski ne mogu nista, mada mislim da bi ishod u ovim slucajevima bio isti i sa punim kampom, samo ne bi bilo tako lako... sta reci, Volk je ocekivao grapling i za to se spremao, a Islam se pametno opredelio za udarce i tu ga iznenadio... zna Islam itekako i na nogama da se bori, bolje i od samog Habiba...
Volkov je problem takodje sto je previse samouveren i bavi se nekim stvarima kojima ne treba, tipa u toku borbe prica sa sudijom, to je cista glupost... elem, bolje mu je da se vrati u svoju diviziju i tu da dominira, nema on ovde sta da trazi, da se ne lazemo.

Last edited:
Ankalaev vs Džoni - gledao sam jedan klip gde su prikazali razgovor njega i doktora, doktor mu je postavljao neka osnovna pitanja a ovaj je bio vidno zbunjen i nije mogao da odgovori ni na jedno, tako da mislim da je opravdano prekinut meč. Smorio sam se jer sam baš želeo da gledam ovu borbu.

Usman vs Čimaev - Usman je mogao da dobije ovu borbu da ga Čimaev nije oborio u trećoj i potrošio mu vreme. S obzirom da se spremao 10-ak dana i bio u diviziji iznad svoje odličan je bio.

Volkanovski vs Islam - nikakvo iznenađenje, ne možeš bez pripreme da uđeš u ovakav meč i da očekuješ pobedu. Ništa nije uspeo da uradi, ne znam da li mu je jedan ili dva udarca prošlo.

Volkov je problem takodje sto je previse samouveren i bavi se nekim stvarima kojima ne treba, tipa u toku borbe prica sa sudijom, to je cista glupost...
Nije pričao sa sudijom već mu je rekao da mu je Islam gurnuo prste u rukavicu da bi mu držao ruku (glove grab).

izdominirao cak i Usmana,
gde ga izdominirao, nije ništa uradio u drugoj i trećoj.
pravila su da DMG>>all, ground control time je sekundaran.
svakako ne zaslužuje napad na pojas ovom borbom i performansom.

svaka čast islamu p4p#1.

Ankalaev vs Džoni - gledao sam jedan klip gde su prikazali razgovor njega i doktora, doktor mu je postavljao neka osnovna pitanja a ovaj je bio vidno zbunjen i nije mogao da odgovori ni na jedno, tako da mislim da je opravdano prekinut meč. Smorio sam se jer sam baš želeo da gledam ovu borbu.
Da, al zanimljivo kako je momenat posle, kad je video da je borba prekinuta, kako mu je onda odjednom sve bilo jasno...
Nije pričao sa sudijom već mu je rekao da mu je Islam gurnuo prste u rukavicu da bi mu držao ruku (glove grab).
Be that as it may, Volk to cesto radi, ne samo sa sudijom, vec i sa protivnikom, sa publikom, ali to se ne radi u toku meca.
gde ga izdominirao, nije ništa uradio u drugoj i trećoj.
pravila su da DMG>>all, ground control time je sekundaran.
svakako ne zaslužuje napad na pojas ovom borbom i performansom.
A Usman je uradio, sta?
Chimaev je bio dominantan jer ga je oborio toliko puta i jahao celu rundu, da ne kazemo da ga je oborio kad je hteo, a Usman prakticno lik koji ima najbolju odbranu od takedown-a u UFC-u, mislim da je drugo mesto... i da, nije Chimaevu proslo svako obaranje, ali svako bitno jeste, zavrsio posao, mnogo lakse nego protiv recimo Burnsa... nije mu Usman nista uradio, par udaraca i to je to, a tad je sevalo i od jednog i od drugog.

Uzima Chima titulu protiv Edvardsa, mark my words, a onda lepo nek se vrati u drugu diviziju, jer tamo ima zanimljivije protivnike, u ovoj mu niko nista ne moze.

Back
Top Bottom