• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Tvoje lupetanje je ono vrh, reci da jedan Mirco Crocop, Shogun Rua, Fedor itd ne bi bili u 15 je ono bas, a u UFC pajsercine pola njih...ono smesni likovi. No, zabole me za UFc djubre, nek voli ko sta oce
Bili su svojevremeno elitni borci, ali je sport toliko evoluirao da bi danas u većini slučajeva bili lako rešavani.
Ne moram čak ni da spominjem njihove očajne performanse u drugom delu karijere.

Slobodno nastavi da se kočijašiš, lako ćemo neki bančić da namestimo :)

Bili su svojevremeno elitni borci, ali je sport toliko evoluirao da bi danas u većini slučajeva bili lako rešavani.
Ne moram čak ni da spominjem njihove očajne performanse u drugom delu karijere.

Slobodno nastavi da se kočijašiš, lako ćemo neki bančić da namestimo :)

Eo usrao sam se pretnji za ban

d9b730de-cb98-4aad-b955-c813a2f7ee5e-text.gif

Bili bas dobri finisheri, najbolji mi je secerov, a najvise sam uzivao - kad je ona likusa zadavila uobrazenu sevcenko.
Fali Emetov...

Strickland vs Du Plessis - pocelo je veoma sporo, ali pretvorilo se u pravu makljazu...

Cudi me da je Du Plessis pobedio odlukom sudija, jeste izdominirao u cetvrtoj rundi, ali meni je delovao da je Strickland bio bolji u svim ostalim rundama...
Ne znam koja je odluka iza toga, dal UFC zeli proboj na africko trziste, ili ne zele da ludak poput Sticklanda bude sampion, koji pritom nema dlaku na jeziku i prica sve i protiv UFC-a, ne znam, ali ne mogu da se slozim sa odlukom sudija, iako jeste bila veoma tesna borba.

Strickland ima bas dobar stil, i odbranu i napad, ali isto se tako pokazalo i da je ranjiv.
Du Plessis je izdrzao svih 5 rundi, nije imao problema sa kondicijom i treba mu cestitati na performansu.

Main card

Alexander Volkanovski (C) vs Ilia Topuria (featherweight title)

Robert Whittaker vs Paul Costa (middleweight)

Geoff Neal vs Ian Machado Garry (welterweight)

Merab Dvalishvili vs Henry Cejudo (bantamweight)

Anthony Hernandez vs Roman Kopylov (middleweight)

Prelims

Amanda Lemos vs Mackenzie Dern (women’s strawweight)

Marcos Rogerio de Lima vs Todd Duffee (heavyweight)

Rinya Nakamura vs Carlos Vera (weight)

AJ Dobson vs Tresean Gore (middleweight)

Early prelims

Zhang Mingyang vs Brendson Ribeiro (light-heavyweight)

Yusaku Kinoshita vs Danny Barlow (welterweight)

Baš dobar main

Last edited:
Ilia Topuria def. Alexander Volkanovski by KO (right hand) at 3:32 of Round 2 - Pricam vec neko vreme koliko Topuria deluje dobro i da je on taj koji moze pobediti Volka, i to se i desilo, Topuria se stalno priblizivao Volku, hteo je da bude blizu, iako je trpeo udarce kad je tako blizu, znao je da mora da bude tu kako bi izveo ono sto zeli, znao je da je dovoljan jedan udarac kako bi nokautirao Volka i to se i desilo... cekao je svoju sansu Topuria, trpeo udarce, cekao i docekao, kad je krenuo u kombinaciju, udario ga je nekoliko puta, od cega je jedan u bradu poslao Volka na pod i bogami dugo se nije dizao sa poda, sto samo govori koliku snagu u udarcu ima Topuria, i ne samo to, vec ima i fenomenalnu boxersku tehniku, skolovan je borac, odlican takticar kao i svaki "spanac", ima to odlicno kretanje i kombinaciju jakih udaraca, divota ga je gledati i znao je to svako ko ga je ranije pratio, drago mi je sto je uzeo zasluzen pojas.

Sto se tice Volka, serija poraza, ocigledno ga je poremetila promena divizije i mozda mu je i bila greska sto je to uradio, mada u tom momentu nije imao konkurenciju i bio je pravi momenat da se okusha.

Robert Whittaker defeats Paulo Costa by unanimous decision (29-28, 29-28, 30-27) - namuchio ga je Costa, pogotovo nekim udarcima, ali Whittaker je pokazao da je bolji borac i na kraju nekako izvukao zasluzenu pobedu...

Ian Machado Garry defeats Geoff Neal by split decision (30-27, 28-29, 30-27) - bas bezveze borba, Garry je sve vreme bezao od Neala po ringu i to je ucinilo borbu veoma dosadnom i ja ne bih nagradjivao pobedom takvu borbu, ali pravila su pravila...

Merab Dvalishvili defeats Henry Cejudo by unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28) - sta reci, odlicno je krenuo Cejudo, vodio, ali kako je borba odmicala, bio je sve losiji, te je na kraju Merab cak i ubedljivo i zasluzeno pobedio... Cejudo bolje da je ostao u penziji ili da se nije povlacio kad je bio na vrhuncu, ovako se vratio sa nekoliko poraza za redom i samo pokvario utisak koji je ostavio u karijeri.

Anthony Hernandez defeats Roman Kopylov - Hernandez shatro amerikanac, a ustvari je mexikanac rekao bih po prezimenu i izgledu, but anyway, zasluzeno je pobedio Kopylov-a, koji je imao svoju sansu, ali nije imao hrabrosti, znanja ili iskustva da je i iskoristi.

odlično je ilija ispratio plan, videlo se jasno u prethodnim borbama da ne smeš da završiš na ogradi ili ide glava. ono bi jedino možda maxi preživeo :D
volko bi trebalo da odmori malo, dva teška nokauta u kratkom roku... bar godinu dana pauze.

robi klasično školovanje priča. ipak, bio sam impresioniran paulom, odlična tehnika i ako nastavi češće da se bori, može postati pretnja za mw.

geri-džef - ian je igrao svoju igru, tehnički iz daljine, a džef nije imao rešenje, sve vreme ga je pratio u stopu, umesto da mu seče putanju. očekivao sam više obzirom na to kako je rešio lukea i koliko je bio konkurentan protiv šavkata.

henri prosto nije imao staminu koja može parirati merabu mašini. 3 i kusur godine pauze nisu pomogle. malo je falilo da ga nokautira u prvoj rundi, ali posle nije mogao da isprati tempo. takođe, povreda podlaktice sigurno nije pomogla. malo mi je žao, pošto je odličan borac. ali kako stoje stvari, kažu da je još bolji trener, tako da će negde nastaviti.

fluffy razoružao kopilova, meksički habib.

bilo je i solidnih prelimsa, vredi baciti pogled, imamo i japanskog habiba :D

informacije o isplaćenom kešu za UFC 298. Zanimljive cifre, Dern za prelims meč dobila 200k.

To je koliko vidim neto, dakle cisto, sa vec odbijenim porezom... i posle se zale kako shatro malo para dobijaju...

Back
Top Bottom