• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

poslednji bellator je bio za vikend, a sada i zvanično pod okriljem PFL-a. videćemo da li će ikad doskočiti ufc-u...

Alex Pereira defeats JiÅ™Ć­ ProchĆ”zka - sta znam, meni je ovo donekle i early stopage, ali ne mogu da ne krivim Prochazku koji je radio glup potez dok je u knockdown-u... moram primeti da i nije bas... bistar...

Nas Medic je jbg izgubio, odlicno je poceo, ali onda je protivnik poceo da grapluje i ugusio ga...

Brendan Allen defeats Paul Craig - cista pobeda Allen-a, sta drugo reci

Tom Aspinall defeats Sergei Pavlovich - ovo je bila najbolja borba od svih nabrojanih iz ta dva eventa, pravi bombaderi, brzi, ali sa losom odbranom... isti tip boraca, kome prvom prodje udarac, taj ce pobediti... steta, navijao sam za Pavlovicha i odlicno je poceo, ali nije bilo dovoljno... losa odbrana... steta... tako dobar ofanzivno, a tako losa odbrana... svaka cast Aspinalu, iako lik deluje ko neki tupadzija, ali zavrsava posao...

edit

Last edited:
Ludo veče u subotu:

- Dva slam nokauta u dve borbe za redom - Brundage gledao u svlačionici kako je Klose nokautirao Soleckija kada je ovaj pokuŔao armbar pa i on uradio isto

- Comeback of the year u meču Bellato protiv Ihora - falilo je nekoliko udaraca da sudija prekine borbu ali je Bellato nekako preživeo i onda doŔao do TKO-a

- Jedan od najgorih stoppage-a ikad u meču Turner vs Green - Bobi popio joŔ 15 nepotrebnih udaraca pre nego Ŕto se sudija smilovao da prekine borbu

- Arman nokautirao Dariusha za malo viŔe od 60 sekundi

• Leon Edwards defeats Colby Covington by unanimous decision (49-46, 49-46, 49-46)
Cista pobeda Leon-a, izdominirao Covington-a, koji nije uradio apsolutno nista... bar da je radio neki pritisak i prljavu borbu, pa sta ispadne, ali cak ni to, plasio se i da pridje Leonu, jer svaki put bi platio cenu... ja otkad pratim UFC, jos uvek nisam video da Covington pobedi nekog, propustio sam tu seriju u njegovom prvom delu karijere, ali sad sve sto je ostalo od njega je taj kardio, koji mu nista ne znaci...
  • Alexandre Pantoja defeats Brandon Royval by unanimous decision (50-45, 50-45, 49-46)
Pantoja sampionski, iako se prilicno umorio u petoj rundi, jedva se i kretao, ali izgurao je do kraja...
  • Shavkat Rakhmonov defeats Stephen Thompson by submission (rear-naked choke) at 4:56 of Round 2
Jos jedno razocaravajuce izdanje Thompsona, jednostavno nije dovoljno konkretan, ko da ne zna kako zeli da se bori, jednostavno totalno je neefikasan, ugasio ga Shavkat bez muke...
  • Paddy Pimblett defeats Tony Ferguson by unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Kad Tony ode u penziju, to ce biti dan... ovu borbu je preziveo nekako, ali opet je popio batine... suvise spor, neinteligentan i bez odbrane ikakve... ono fazon udarce blokira glavom, to je njegova odbrana... bas cu biti iznenadjen ako on zdrav ostane do kraja zivota, to ce biti cudo, jedino ako je cudo prirode, ovako mislim da mu je premalo ostalo mozdanih celija...
  • Josh Emmett defeats Bryce Mitchell by KO (right hand) at 1:57 of Round 1
Ovo je sto se tice mene borba veceri, Bryce bio veliki favorit, ali baaam, udario ga Emmett po sred nosa, i ovaj nije mogao da ustane nekih 5 minuta...

Bas dobre borbe bile, dobar match-up i generalno odlican event...

Onako, ok event ali sam očekivao viŔe. Šteta Ŕto je propao meč Vicente Luque vs Ian Garry, to sam želeo da vidim.

- Aldana vs Rosa - zabavna borba, retko se viđa da se žene ovako isprebijaju, Å”teta Å”to nije trajalo joÅ” koju rundu

- Alonzo Menifild vs Dustin Jacoby - Jacoby bio odličan sa distance ali se opustio i dozvolio Alonzu da ga uhvati kroÅ”eom u trećoj rundi. Uspeo je nekako da preživi ali do kraja runde nije mogao da se oporavi i da uradi neÅ”to da preokrene meč

- Emet vs Mičel - brutalan Emetov nokaut iz praktično prvog udarca

- Toni vs Pimblet - bezveze matchup koji je služio UFC-u da nahrani Pimbleta joŔ jednom pobedom i da nastave da grade priču oko njega.
Iako je pobedio Pimblet je bio jako loÅ”, nije mogao da zavrÅ”i Tonija ni kada je imao full mount, da bi u trećoj rundi jedva stojao na nogama. A Toni treba da ide u penziju da ne kvari viÅ”e legacy.

- Šavkat vs Wonderboy - Šavkat i pored povrede članka zavrŔio Wonderboya koji nije imao reŔenje za njegov grappling

- Kovington vs Edvards - videlo se pred početak meča da je Kolbi super nervozan, skoro 2 godine nije imao borbu i to je definitivno uticalo na njega. Delovao je pogubljeno i kao da se tek u petoj rundi probudio kada je već bilo kasno da uradi bilo Å”ta. Å teta za njega, mislim da neće viÅ”e dobiti priliku da se bori za pojas.

Inače u toku eventa je izbila frka između Du Plesisa i Striklanda, Strikland je lud Å”ta čovek radi mesec dana pre borbe za titulu šŸ˜„

Krchka se lepo, bice zanimljiv fight... ne znam kome bih dao prednost, mozda cak Du Plesisu...

Ronaldo u fazonu - de ovaj seo pored mene šŸ˜…

Ovog idiota ovi 100% nisu ni razumeli sta prica :)
Jbt gledam sad ovaj UFC koje je to marketinsko sranje sa krs borbama, pre cu pustiti Pride od pre 20god. ili neki fajt od Gokhan Sakija ili Verhouvena, to su borbe a ne ovo danas.

kakav neinformisan take.
tadaŔnji Ŕampioni pride-a danas ne bi ni do top 15 mogli da stignu.

aj molim te ne lupetaj... šŸ˜‚

Tvoje lupetanje je ono vrh, reci da jedan Mirco Crocop, Shogun Rua, Fedor itd ne bi bili u 15 je ono bas, a u UFC pajsercine pola njih...ono smesni likovi. No, zabole me za UFc djubre, nek voli ko sta oce

Back
Top Bottom