- Leon Edwards defeats Colby Covington by unanimous decision (49-46, 49-46, 49-46)
Cista pobeda Leon-a, izdominirao Covington-a, koji nije uradio apsolutno nista... bar da je radio neki pritisak i prljavu borbu, pa sta ispadne, ali cak ni to, plasio se i da pridje Leonu, jer svaki put bi platio cenu... ja otkad pratim UFC, jos uvek nisam video da Covington pobedi nekog, propustio sam tu seriju u njegovom prvom delu karijere, ali sad sve sto je ostalo od njega je taj kardio, koji mu nista ne znaci...
- Alexandre Pantoja defeats Brandon Royval by unanimous decision (50-45, 50-45, 49-46)
Pantoja sampionski, iako se prilicno umorio u petoj rundi, jedva se i kretao, ali izgurao je do kraja...
- Shavkat Rakhmonov defeats Stephen Thompson by submission (rear-naked choke) at 4:56 of Round 2
Jos jedno razocaravajuce izdanje Thompsona, jednostavno nije dovoljno konkretan, ko da ne zna kako zeli da se bori, jednostavno totalno je neefikasan, ugasio ga Shavkat bez muke...
- Paddy Pimblett defeats Tony Ferguson by unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Kad Tony ode u penziju, to ce biti dan... ovu borbu je preziveo nekako, ali opet je popio batine... suvise spor, neinteligentan i bez odbrane ikakve... ono fazon udarce blokira glavom, to je njegova odbrana... bas cu biti iznenadjen ako on zdrav ostane do kraja zivota, to ce biti cudo, jedino ako je cudo prirode, ovako mislim da mu je premalo ostalo mozdanih celija...
- Josh Emmett defeats Bryce Mitchell by KO (right hand) at 1:57 of Round 1
Ovo je sto se tice mene borba veceri, Bryce bio veliki favorit, ali baaam, udario ga Emmett po sred nosa, i ovaj nije mogao da ustane nekih 5 minuta...
Bas dobre borbe bile, dobar match-up i generalno odlican event...