• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Do jaja, možda konačno naprave promociju koja će da bude prava konkurencija UFC-u a ne samo poslednja destinacija za istrošene UFC borce

Bedak jbt. Jesam za ovaj revanš ali ne kad Volk nije na 100%. Em nije imao pripreme, em je imao operaciju noge tako da je pitanje koliko može da pruži u ovom trenutku. Na konferenciji posle borbe sa Jairom je pričao da će biti spreman za sledeću borbu otprilike u januaru. Mora da su mu ponudili ogroman keš da prihvati borbu da im ne propadne event.

i veliki rizik, ako opet izgubi od Islama, ne verujem da ce dobiti novu sansu... bas bezveze ispalo.

volko je uvek u treningu, onolika stamina ne može bez konstantne posvećenosti.
nije sigurno 100%, ali ne bi uletao baš neozbiljno u priču.

takođe, nije operacija noge, nego ruke, koja je bila gotova 18 jula i za rehabilitaciju je bilo potrebno 6 nedelja.

videćemo svakako, veliki rizik, muda do poda.

• Like
Reactions: Ace
Extra karta svakako, jedva cekam Chimaeva i Usmana da vidim, to ce verovatno biti makljaza, kao sto je bila Chimaev vs Burns.

sad vidim da su ozvaničili usmana.
biće mu zajebano jer su mu kolena otišla u kurac, a ne bi me čudilo da hamza uleti sa rvanjem pre nego sa strikingom. još je MW borba, mislim da je dosta manji od hamze...

malo mi je žao koste, ne da mu se da finalizuje borbu...

Last edited:
sad vidim da su ozvaničili usmana.
biće mu zajebano jer su mu kolena otišla u kurac, a ne bi me čudilo da hamza uleti sa rvanjem pre nego sa strikingom. još je MW borba, mislim da je dosta manji od hamze...

malo mi je žao koste, ne da mu se da finalizuje borbu...

Hrana za vuka
breaking!

Oo-pa, idemo Ubereem -- idemo TRT Vitor! :LOL:

Back
Top Bottom