• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Imao sam isti problem zbog visa kartice na ARG prodavnici.
Danas mi je istekao GP,lagano sam presao na Tursku regiju nasao neku adresu u Marmarisu ili nesto slicno. Platio sam GP oko 2e i prosla je kartica bez problema.
Takodje sam i uzeo 2-3 igre i to je proslo.
Cene su iste kao u ARG kada se racuna pravi kurs.
Mada ako se gleda kako je bilo jeftino po onom Visa kursu onda je skuplje ipak.
E kazi mi kojku si regiju stavio jer ovi meni sopaju neki vat kao taxa ili tako nesto?
Mozda bi druga regija resila problem?

Mozda ima neka regija tamo bez poreza kao Aljaska u USA ili tako nesto.
Ja sam stavio Marmaris da budem na moru 😀
Da samo placam GPU tih 2.5e isplati se.

Kupovao sam igre celu godinu preko argentinske regije na koji mi je i glavni nalog direktno (bez VPN-a) i sve je prolazilo bez problema,
sad sam pokušao da kupim nešto nakon mesec-dva od poslednje kupovine i neće da prođe kupovina, odradi sve i kad treba da učita da je prošla kupovina samo ostane ekran za učitavanje i to je to.

Ima neko ideju zašto se to dešava?

Last edited:
evo prodje mi master card bez problema, ARG konzola, ARG account

Ne radi viza vise u ARG zbog kursa koji je bio bas povoljan.
Prebaciti se u Tursku ili nabaviti master card jedino.

Potvrđujem da MasterCard i dalje radi, sinoć kupio par naslova na sale-u.

Ne znam zašto meni neće više da prođe, probao juče i pre par dana, nije htelo.. :(

Last edited:
Preko PC-a ne može da se uzme GP za PC jel tako? Malopre sam pokušao na turskom storu, uneo podatke Visa kartice, adresu našao neku random u turskoj, ali nije prošlo. Jel zna neko način na koji može da se preko PC-a uplati GP za isti?

Pozdrav ljudi, nedavno sam i ja pazario XsX pa pokusavam povezem karticu svoju Srpsku a za Turski region. Stavio sam svoj broj kartice, Turski region konzole, Tursku adresu al kad sam hteo direkt sa store kupim GP Ultimate dobijam ovo. Inace region je sigurno tacan jer kad udejm na store sve je u turskim lirama a i na adresi je Turska kao zemlja uneta.

IMG20230308004055.jpg

A ako ocu kupim neku igru onda dobijem ovo:

IMG20230316205153.jpg

A evo i detalja za adresu, stavio sam sve po PSu, pobox tacan sve, adresa hotela:

IMG20230316205343.jpg

E sad po prvoj slici, reko bi da proverava karticu i vidi da se adresa ne poklapa. Imam i VISA i Mastercard, obe sam probao i ista stvar. Znam da je nekima skoro ponovo prosla kartica bez problema tako da ne kontam sta koci. Mislim nije mi problem mogu i sa eneba da uzmem za $3 GLOBAL pass sa VPN tako da manje vise isto al lakse povezati karticu da bi mogao kupujem mozda neke igre mada mogu i top up wallet sa karticama. Al eto procitao sam ovu temu, video sam da @Vampir imao isti problem pa je resio al probao sam 3 razlicite adrese. Neki kazu da broj kartice i adresa nisu problem al barem po prvoj slici izgleda kao da proverava regiju.

Ako već nisi, dodaj karticu i adresu neku na svoj Xbox nalog,
region konzole i adresa koju budeš stavio na svoj nalog, moraju da budu za istu zemlju.

region konzole i adresa koju budeš stavio na svoj nalog, moraju da budu za istu zemlju.
Hmmm kad kazes na svoj nalog, mislis preko browsera na Microsoft stranici? Tamo da promenim adresu?

Stavio sam sve kao na Payment info, isto i na official xbox/ms nalogu al i dalje isti problem: Samo sam sakrio ime/email al info je isti. Ne kontam sta to fali.

Screen Shot 2023-03-17 at 07.36.30.png

IMG20230316205343.jpg

Back
Top Bottom