• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Forspoken za americko podrucje je 69.99 dolara.

NnqdAse.png

Hvala,sacekacu da mi istekne gamepass pa cu onda probati na turskom.Jbt dok sam nasao adresu hotela mogao sam zavrsiti kurs turskog sve neki ablahi dablahi dublahi kao da sam otisao na drugu planetu da trazim adrese....
Imao sam isti problem zbog visa kartice na ARG prodavnici.
Danas mi je istekao GP,lagano sam presao na Tursku regiju nasao neku adresu u Marmarisu ili nesto slicno. Platio sam GP oko 2e i prosla je kartica bez problema.
Takodje sam i uzeo 2-3 igre i to je proslo.
Cene su iste kao u ARG kada se racuna pravi kurs.
Mada ako se gleda kako je bilo jeftino po onom Visa kursu onda je skuplje ipak.

Kako se to odredi da li placamo full cene ili smo jeftiniji?
Realno mi smo beda veca od ARG i Turske zajedno a imam eu cjene.
Oni verovatno gledaju Vucicevu pink sns nabudzenu prosecnu platu iz snova umesto realne od 350e?

Oni verovatno gledaju Vucicevu pink sns nabudzenu prosecnu platu iz snova umesto realne od 350e?
Uzimaju koliko mogu.

Velika trzista, do pre par sekundi nisam ni znao da Argentina broji preko 45 000 000 stanovnika.

Za Tursku otprilike znamo, kada imas veliko trziste i toliko ljudi u opsegu, onda jeste logicno resenje da spustis cenu kako bi povecao broj korisnika.

Premalo smo trziste da bi ostvarili kolicinski popust. Mozda bi mogli da ocekujemo malo nize cene nego sto ce biti, ali na ovom podneblju hoce i sto veci broj korisnika i da ti ugrabe sto vise para iz dzepa.

Arg radi,tursku nisam jos pogledao.
Poslednji put kad sam probao preko PC-ja za GPU(gamepass ultimate), nije radilo, sa VPN-om ili bez.
Govorim striktno za PC. Mozes da stavljas sta hoces kao credit card holder address ili bilo koji VPN, dzaba ti je. Odbija jer proverava karticu.
Mislim da je bilo reci o tome i da je jos neko to potvrdio za PC. @Maxa
ne može jer proverava region same platne kartice, i ako se ne poklapa sa regionom m$ accounta, odbija na keca.

Redeem kodova i trial kodovi prolaze.

Samo nek vide kolika je cena nekretnina po Srbiji i cene generalno, ima da nam budu skuplje igre i GP od cele EU sa UK-om. :D

Nek racunaju da mi imamo satro skoro 7mil, Hrvatska i Bosna po skoro jos 4...skoro 15 milke bajo moj trziste....ael moze neki popus' od m$? 😆

Last edited:
Poslednji put kad sam probao preko PC-ja za GPU(gamepass ultimate), nije radilo, sa VPN-om ili bez.
Govorim striktno za PC. Mozes da stavljas sta hoces kao credit card holder address ili bilo koji VPN, dzaba ti je. Odbija jer proverava karticu.
Mislim da je bilo reci o tome i da je jos neko to potvrdio za PC. @Maxa

Redeem kodova i trial kodovi prolaze.

Samo nek vide kolika je cena nekretnina po Srbiji i cene generalno, ima da nam budu skuplje igre i GP od cele EU sa UK-om. :D

Nek racunaju da mi imamo satro skoro 7mil, Hrvatska i Bosna po skoro jos 4...skoro 15 milke bajo moj trziste....ael moze neki popus' od m$? 😆
Ja sam aktivirao GPU na konzoli,tj platio karticom,posto je isti nalog za Xbox i PC radio mi je i pc gp.

Back
Top Bottom