Kako?Godinu dana ce biti uvek jeftinije, sada na legit nacin znaci bez turaka i ostalo mozes sam bez share-a da uzmes za ~120e
Pa nisu baš uklonili day 1 gp, samo su dodali tier ispod, GPU sa day1 ostaje samo cena skače.
Da jer nema više menjanja naloga iz regiona u region (tj neće biti) sem da preko support-a odradiš baš migraciju naloga iz regiona u region. Računa se da ti je nalog u regionu u kom je bio kada je inicijalno kreiran nalog, ja sam US npr.Znaci za nas koji smo bez regije verovatno je najbolje vratiti se na region za koji je nalog napravljen od pocetka. Vecinom USA/UK
Ja sam orginalno napravi0 nemacki nalg a sadaje na turskoj,sta treba sada da uradim posto mi sa kartice skidaju gamepass?Da jer nema više menjanja naloga iz regiona u region (tj neće biti) sem da preko support-a odradiš baš migraciju naloga iz regiona u region. Računa se da ti je nalog u regionu u kom je bio kada je inicijalno kreiran nalog, ja sam US npr.
Ko želi da mu nalog bude drugog regiona poželjno je da odradi migraciju uz pomoć support-a jer u suprotnom posle 30.09. ostaje tu gde jeste i nema mrdanja.
Change regiona naloga (u My account podešavanjima) se ne računa, to nije migracija naloga u drugi region.