• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Napravio sam na konzoli dodatni turski nalog zbog zna se čega ali sam primetio da nakon toga i kad se vratim na svoj glavni nalog i odem u store, cene su mi u lirama.

Zašto je to tako i da li to nešto smeta?

OK, je l' treba to da promenim ili je nebitno i mora da bude tako? :)

Pa ne kapiram kako funkcioniše odnos između regiona naloga i regiona konzole.

Ako je bitan samo region konzole šta će mi onda dodatni nalog na Tursku?

Meni je region naloga na US još od kada sam ga napravio prvi put pre 10 godina otprilike. To nikada nisam menjao/dirao. Podesiš region konzole na Tursku i dodaš svoju karticu pod načinom plaćanja, grad/adresu/poštanski broj rokneš sa Google Maps i to je to. Nema dalje nauke :)

Uradio sam to, samo mi je čudno da cene zavise od regiona konzole a ne naloga, ništa drugo.

Valjda radi, sve je podešeno ali nisam još ništa kupio. Ne smem kad vidim one cene, plašim se da ću kupiti 200 igara odjednom ako krenem. :D

Zavisiće ti mnogo stvari od regiona naloga kad taj region dobije svoj store. Sad samo uživaj bar neku prednost toga da je srb nebitna sirotilja za msft

Nisam se dobro izrazio, mislio sam na pravu fizičku lokaciju naloga, koju msft precizno zna nebitno kakve sitne trikove koristimo

Valjda radi, sve je podešeno ali nisam još ništa kupio. Ne smem kad vidim one cene, plašim se da ću kupiti 200 igara odjednom ako krenem. :D

Probaj sa nekom kupovinom, imas tonu igara koje su fazon 50 dinara. Jer dok ne potrefis adresu kako treba, ima da ti izlazi error kako nije mogla da se izvrsi tranzakcija.

Probao sam već, radi turski nalog

Samo me je zbunjivalo što su mi i na US nalogu cene u lirama. :)

Da li je OK staviti glavni nalog da bude na Tursku ili se ne preporučuje?

Pitam zato što bih tako i na PC-u mogao da igram sve što bih kupio na tom nalogu.

Back
Top Bottom