Rahmetli LongLiveArgentina account, ziveo do prosle/pretprosle godine na steamu.
Kada je steam sjebao gift cards za Argentinu i Tursku.
Turski account mi bio ErdoganZaSirotilju.
Ah, dobra stara vremena.
Za one koji imaju Turski - Argentinski account , dal ste naletali na slican problem:
Sve mi je namesteno na Tursku...region na konzoli, adresa na kartici, cak i MS store mi je potvrdjeno Turkish region pa cak i jezik. Kada kupujem igre preko konzole, nikad lakse, sve prodje kako treba.
Al sad sam na odmoru i vidim dobar sale za RE4, reko ajd preko xbox aplikacije cu pa ce da me ionako prebaci na MS store. Kao sto se vidi na screenshots, ulogovan sam, sve na Turskom as usual al kad pokusam preko browsera da kupim, kaze da promenim regiju za placanje...al sve radi normalno preko konzole. Pokusao sam cak i VPN upalim just in case...uvek mi izbaci ovaj error.
Koji su uslovi za redeem poena u vaucere, probao sam sad i skinulo mi poene, ali mi iskočio obaveštenje da će da nešto provere i onda će me obavestiti na mail da li mogu da dobijem taj store kredit. Ni mail ni kredit nisam jos dobio.
Takođe ako dodam store kredit na konzoli, ili ako ovaj dobijem, jel dovoljna promena regije da me puste da pazarim kod turaka
Preko turskog naloga na konzoli, uzeo EA Play 12 meseci, pa odmah zatim i 1 mesec GamePass, automatski se odradi konverzacija na 5 meseci Ultimate Game Passa, sve ukupno izađe 14e, mislim da trenutno nema povoljnije varijante.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.