• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

Sony HQ:

hangover-you-just-cant-do-that.gif

E da, mene su banovali baš zbog toga što sam uzimao jeftine i u nekim slučajevima free igre sa bliskoazijskog storea. To je protiv njihovog TOS-a kao i ovo šta se radi za GP

Just heads up.

Ne banuju još uvek za ovo, kontam da im je u interesu da imaju što više subscribera, ali kako ekskluzive počnu da budu brojnije, pripazio bih.

Ja nemam biblioteku na MS storu, samo neke besplatne igre sto sam claim-ovao, bas odavno.
Tako da slobodno neka banuju. I coudn't care less.

Kako koristis ti GPU? preko koje zemlje @Wahad

Da im dajem 800 dinara za GP PC za Srbiju, mogu da zaborave.

Poslednji put Turska, ali do tada sve Amerika.

Američki store koristim od kada imam konzole.

I dalje se isplati. Kada ukinu konverziju, uplacivacemo samo kada izadje nesto dobro.

Pa i realno, spadne te jeftinije placas mesecno preko Turaka nego se radi konverzija. Samo eto sto si pre bio miran 3 godine al za sada ovih 2E rade posao :D

Šta je trenutno najpovoljnije za nekoga iz Srbije ko hoće da produži na mesec dana Game pass ultimate?
Treba mu samo na konzoli.

Hoću da pomognem kolegi na poslu da produži klincu a ranije se zezao sa KP preprodavcima.

Prebaci region konzole na Tursku i direktno na store-u uzme GPU (adresa i poštanski broj za billing address moraju biti iz Turske, Google Maps is your friend), izađe oko 470-480din mesečno

Ako nije veliki lag, mogao bih tako da odigram Forspoken napokon

Digital Foundry smatra Xcloud najlosijim cloud sistemom. PSNow je #2, GforceNow #1 [ubedljivo najbolji je premium 120fps mod rada].

Sve sam uspeo licno da isprobam osim xcloud-a, nema lakog nacina da se upali na nasem podrucju.

Digital Foundry smatra Xcloud najlosijim cloud sistemom. PSNow je #2, GforceNow #1 [ubedljivo najbolji je premium 120fps mod rada].

Sve sam uspeo licno da isprobam osim xcloud-a, nema lakog nacina da se upali na nasem podrucju.
Uz tvoj legendarni internet i tvoju ljubam prema Sony-iju siguran sam da je test bio merodavan i objektivan.

1692723874811.png

Back
Top Bottom