• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Vratili su ''Nightmare guy'' mod iz OG PS2 verzije (HD kolekcija nije imala ovo).

U slucaju da ne odradite ovo na kraju igre ce se mod sam otkljucati kao bonus content.

Koji raspad, na base konzoli 30-60 fps na pro 40-60 fps uz rezolucije ispod 1080p. Jos je unreal pa se ni pc verziji ne pise dobro...
Auf, definitivno cekam s kupovinom ovoga.

U planu sam imao odigrati ovo na PS5 ali ipak mislim da necu, cak sam i preorderovao... sve ispod 60fps mi je nepodnosljivo. Probacu na PC, svakako nema Denuvo pa ce biti odmah dostupna

Edit: ako na PC bude radilo kao Silent Hill 2 ja cu biti prezadovoljan.. Meni je SH2 leteo, traversal stutter je tu i tamo minimalan bio... Kad pogledam generalno nemam skoro nikakvih problema sa U5 igrama

Last edited:
Sto je najgore imaju odlican svoj fox engine, koji vrag su prelazili na unreal.

Edit: ako na PC bude radilo kao Silent Hill 2 ja cu biti prezadovoljan.. Meni je SH2 leteo, traversal stutter je tu i tamo minimalan bio... Kad pogledam generalno nemam skoro nikakvih problema sa U5 igrama
Radice kao Oblivion sto je radio, Silent Hill 2 je full remake, ovo je Unreal 5 layer preko originalne igra koja se odvija u pozadini. Sto znaci ako je u originalnoj igri negde padao fps ili bila neka stutter anomalija i ovde ce je isto biti.

Radice kao Oblivion sto je radio, Silent Hill 2 je full remake ovo je Unreal 5 layer preko originalne igra koja se odvija u pozadini. Sto znaci ako je u originalnoj igri negde padao fps ili bila neka stutter anomalija i ovde ce je isto biti.

Citam negde, kazu da frejmovi padaju tacno na mestima gde je bilo padova i u ps2 verziji

Citam negde, kazu da frejmovi padaju tacno na mestima gde je bilo padova i u ps2 verziji
Yup to je to tu nema pomoci posto Unreal 5 preko bukv imitira OG igru. E sad sto se generalno tice zahtevnosti i optimizacije dodatne kontam da ce biti par updejtova kao sto je bilo i sa Oblivion rimejkom.

Edit :

Tezine su ostale iste kao u OG igri a tu je i izgleda novi lore meni o svim MGS igrama izgleda

1755859168316.webp 1755859191149.webp

Ajme meni, probao na brzinu ocajno mi radi

Edit: max fps ogranicen na 60fps. Sve je nekako isprano,junky...def nije trebalo u ovom engineu da rade igru
Искрено не знам ни што су је уопште радили кад је енџин тј. графика једино што су променили. Да су бар мало модернизовали гејмплеј по узору на MGSV, редизајнирали нивое, додали нешто ново (као RE2 римејк рецимо) онда би и имало неког смисла. Овако је прилично безвезно и непотребно.

Back
Top Bottom