Auf, definitivno cekam s kupovinom ovoga.Koji raspad, na base konzoli 30-60 fps na pro 40-60 fps uz rezolucije ispod 1080p. Jos je unreal pa se ni pc verziji ne pise dobro...
Mislim da se na Fox engineu ne radi odavnoo, totalno je outdated..ne kazem da je los ali je vise za neki ps3/ps4 nivo.Sto je najgore imaju odlican svoj fox engine, koji vrag su prelazili na unreal.
Radice kao Oblivion sto je radio, Silent Hill 2 je full remake, ovo je Unreal 5 layer preko originalne igra koja se odvija u pozadini. Sto znaci ako je u originalnoj igri negde padao fps ili bila neka stutter anomalija i ovde ce je isto biti.Edit: ako na PC bude radilo kao Silent Hill 2 ja cu biti prezadovoljan.. Meni je SH2 leteo, traversal stutter je tu i tamo minimalan bio... Kad pogledam generalno nemam skoro nikakvih problema sa U5 igrama
Radice kao Oblivion sto je radio, Silent Hill 2 je full remake ovo je Unreal 5 layer preko originalne igra koja se odvija u pozadini. Sto znaci ako je u originalnoj igri negde padao fps ili bila neka stutter anomalija i ovde ce je isto biti.
Yup to je to tu nema pomoci posto Unreal 5 preko bukv imitira OG igru. E sad sto se generalno tice zahtevnosti i optimizacije dodatne kontam da ce biti par updejtova kao sto je bilo i sa Oblivion rimejkom.Citam negde, kazu da frejmovi padaju tacno na mestima gde je bilo padova i u ps2 verziji

DF kaze da MGS3 Delta nazalost ima perf problema, nadam se da ce to biti sredjeno.

Ajme meni, probao na brzinu ocajno mi radiIzaslo u apotekama
Искрено не знам ни што су је уопште радили кад је енџин тј. графика једино што су променили. Да су бар мало модернизовали гејмплеј по узору на MGSV, редизајнирали нивое, додали нешто ново (као RE2 римејк рецимо) онда би и имало неког смисла. Овако је прилично безвезно и непотребно.Ajme meni, probao na brzinu ocajno mi radi
Edit: max fps ogranicen na 60fps. Sve je nekako isprano,junky...def nije trebalo u ovom engineu da rade igru