• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Искрено не знам ни што су је уопште радили кад је енџин тј. графика једино што су променили. Да су бар мало модернизовали гејмплеј по узору на MGSV, редизајнирали нивое, додали нешто ново (као RE2 римејк рецимо) онда би и имало неког смисла. Овако је прилично безвезно и непотребно.
Zato sto je to veci mnogo veci posao i zahteva mnogo veci tim, ovo je cisto da se ozivi igra zarobljena u PS2/3 eri. Bolje i ovako da postoji nego da se zlopatimo sa ubogim emulatorima.

Zato sto je to veci mnogo veci posao i zahteva mnogo veci tim, ovo je cisto da se ozivi igra zarobljena u PS2/3 eri. Bolje i ovako da postoji nego da se zlopatimo sa ubogim emulatorima.
Могли су реално да портују онај хд ремастер што већ постоји, али онда не би могли да траже фул цену за игру.

Овако препакују игру стару 20 година у нову графику и узимају по 70 долара за њу. Генијалан бизнис потез. 🙂

Cekam da se PS verzija otkljuca pa da vidim stanje bas tamo, po yt snimcima deluje mi bolje konzolna verzija, fluidnije izgleda...
Ovo da je islo u onom Kojiminom Death Stranding engineu pojelo bi ovaj govnjavi U5 i duplo bolje izgledalo bi...

Овако препакују игру стару 20 година у нову графику и узимају по 70 долара за њу. Генијалан бизнис потез. 🙂

Meni bi uzeli pare i za collectors edition ali nazalost nije dostupan kod nas :)

nzm, padne FPS tu i tamo ili sam ja slep, ali meni ne smeta, jer nema vidljivog štucanja. sad ako se non-stop zeva u onaj EKG grafikon onda može da se udari na kuknjavu do sutra kao ovaj sa klipa. jer ako je grafikon ravan (što je naravno poželjno) kod njega je to super, ali čim se bar malo pojavi "brdašce" odmah igra je neoptimizovana, on to ne može da igra kako igra štuca itd.

no, verujem da će se sve to koliko-toliko srediti.

odigrao uvodni "Virtuous Mission" deo i ja sam zadovoljan kako igra radi i izgleda

nzm, padne FPS tu i tamo ili sam ja slep, ali meni ne smeta, jer nema vidljivog štucanja. sad ako se non-stop zeva u onaj EKG grafikon onda može da se udari na kuknjavu do sutra kao ovaj sa klipa. jer ako je grafikon ravan (što je naravno poželjno) kod njega je to super, ali čim se bar malo pojavi "brdašce" odmah igra je neoptimizovana, on to ne može da igra kako igra štuca itd.

no, verujem da će se sve to koliko-toliko srediti.

odigrao uvodni "Virtuous Mission" deo i ja sam zadovoljan kako igra radi i izgleda
Ja sam negde na pola igre bila je samo jedna scena gde je FPS drasticno pao sa locked 60 na low 42-43 na nekih 2min (nivo kroz vodu kad se ide prema Gorki labu) sve ostalo je manje vise kao OG igra. Igram na Ultra preset/4k/DLSS quality.

Teska vremena za 4080, morao sam da oborim dlss na performance, sad fercera pun gas i ekstra smooth.
Ovako sam i ja poceo, zero regrets.

Apsolutno prelepa igra, i taman sa malo modernijim UI/gameplay-om da bude bas lagodna za igranje danas. Nisu morali da promene savrsen KojiPro sablon, sve sto su mogli su ostavili netaknuto i rezultat je 20+ godina stara savrsena igra koja je sad jos bolja.

Odigrah Virtuous Mission, this is fucking great.

Meni nije jasno da u 2025 AAA igre izlaze ovako barebones i polupane i da im ljudi day one daju kintu.
Znaci imali su vec dizajniranu i napravljenu igru, sve sto su radili su tehnikalije, ali im je ocigledno to previse tesko i komplikovano... Nisu isli dalje od Unreal Blueprints-a jbg :D

Nije polupano, samo ti treba jaca mašina. Ja sam na 4070ti + 13600k igrao u 4k/high/dlss performance i igra je odlično radila osim u laboratoriji (gde su bili jezivi padovi) i samom kraju (očekivao sam da će losije raditi).
Rimejkom sam prezadovoljan, igra izgleda jako dobro, a duh originala je ocuvan. Sam kraj igre izgleda brutalno dobro.

Na 4090 igra radi glatko, bez stutter-a. Maxed-out, 4K, DLSS quality, drži 60fps-a bez problema.
Malopre čitam komentare na Bench-u o remake-u, samo kukaju. Kao igra je zastarela, krš (MGS3 krš, ej! 🤨), trebala je da bude ostavljena za vreme za kad je pravljena i sl. budalaštine.

Last edited:
Back
Top Bottom