• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

EU i USA verzije
MGS-Delta-Pre-Orders_EU_001.png

USA ONLY (terajte se u kurac) collectors edition

MGS-Delta-Pre-Orders_NA_001.png

Meni je ova "figura" iz CE-a ništa spec, bolje da su stavili figuru Snake-a (u pozi npr. kao na slici) nego ovu dioramu. Izgleda mi praznjikavo, a Snake je gotovo neprimetan u njoj.

MGS3.png

Ostalo je da vidimo samo kakav je balans gameplaya, tu bas ovaj princip 1:1 kopiranja originala ne funkcionise, a kamoli da izgleda odlicno kao kod ostatka asseta.

Animacije kretanja su adaptirane ali prate isti tajming kao i original [slicno je i Bluepoint uradio sa Demons Souls-om, od nule snimili sve nove pokrete ali uz stari tajming], ona scena kada se Big Boss pribija uz stablo [dok je vojnik u pozadini] je skroz nova animacija.

Ma samo neka modernizuju malo gameplay mehaniku (da bude tipa kao u MGSV) i biće vrh.

Mislim da ce uglavnom ostati dosta verni originalu.

Prve MGS igre su koristile svu shoulder dugmad za item i weapon management preko onih skrolujucih menija, dok je aktiviranje itema/oruzja bilo na face buttons. MGS3 i MGS4 su zbog toga imali bas komplikovane kontrole, ponekad sam imao osecaj da mi fali prstiju da uradim nesto sto hocu.

Tek su sa MGSV usli u moderno doba [L2 wepon aim a R2 fire]. Nekako ne ocekujem da ce portovati taj deo MGSV unazad, pogotovo kod igre koja se toliko trudi da bude verna originalu [cak su i layouti nivoa ideenticni, mozda ce biti i black screen-ova izmedju regija ko na PS2]. Ko zna mozda i iznenade.

Mislim da mi ne bi smetalo da bude sve identicno ali to samo sto toliko poznajem original, , ako oni iz konamija ocekuju da se takva igra danas dobro oceni, proda i ostane zapamcena, onda zive u proslosti

Back
Top Bottom