• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Odlicno izgleda! Al ovo mi bas bode oci da se tvrda zemlja warp-uje dok Snake prolazi pored nje kao da je voda. Sve ostalo je tip top. Jedva cekam da se igra.

Sto se tice trailera, ovo je vishe tech trailer a ne story trailer. Sve u svemu Kojima je odavno cao zdravo sa ovom franshizom, ne zanima me covek uopste, samo igra da valja.

Screenshot-2023-10-26-at-9.05.31-AM.jpg

Super izgleda, drago mi je sto je igra 1:1 ocuvana.

Samo steta sto Konami i dalje odbija da kaze kada ce igra izaci. Skoro sigurno nece ove godine... :(

Najveći problem je što nema datuma 😅. Meni sve što prikazu odlično, ja sam jos davnih dana gledao one cinematice sa pachinko mašina i razmišljao kako bi bilo dobro da izbace rimejk pa kako da mi ovo ne bude vrh

Nadmasise Pachinko verziju. :D

VPIM03h.png

kF96Nau.jpeg

HWY7E6I.png

ONNzkoT.jpeg

maxresdefault.jpg

OaeMfHi.png

The Boss su bas uboli dobro.

edit - stara top-down kamera je prisutna!

Samo cekam da mi cenzurisu Evu i gg :D
Bash sam juche pitao "gde su Evine grudi?".
Pored toga, svidja mi se kako izgleda igra. Mogu samo da se nadam da nishta nije izbacheno i da tje igra da radi veoma dobro, bez problema sa performansama.

Nadam se da je to zato sto misle da je previse sexy za marketing, al da je nece dirati ingame.
A imam osecaj da su je cenzurisali pa ne smeju da pokazu :D
Ocu da budem peeping tom kao u kojiminom originalu, give me simple pleasures :D

Ozbiljan remake, sva sreća Snake Eater nisam nikad odigrao, samo sam počeo pola sata preko emulatora i stopirao odmah kad sam video najavu za remake :)

Back
Top Bottom