• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Pa članak sam sebi protivreči, pričaju o scalling down i fokusiranju na bitne stvari, dok u isto vreme promovišu spinoff Agatha, iz već preterano rastegnute Vande koja ničemu nije vodila, trebalo mi pola minuta da skapiram o kom liku je uopšte reč.

Cool za Eternals 2, mislio sam da su batalili to posto se smatra flop-om finansijski, al je meni fino legao, ona gluva speedster riba je bila ekstra odradjena.

Cool za Eternals 2, mislio sam da su batalili to posto se smatra flop-om finansijski, al je meni fino legao, ona gluva speedster riba je bila ekstra odradjena.
u X piše da je bila greška u kucanju i da je trebalo da piše da su Eternals 2 on hold jbg.i ja sam se baš radovao nastavku

Za Eternals 2 ovih dana glasine kazu da je otkazan, i da ce se MCU posvetiti "sigurnijim" filmovima.

Inace, pogledao sam ovih dana GOTG3 [super bas] i Marvels [dumb blockbuster, ali gledljivo]. Da me neko sada pita kako se zove glavna negativka iz Marvelsa, ne bih znao da kazem...

OK nemojte da skidate madam shitweb... skinuo sam zbog zenskaca i veoma zazalio it's awful lol Bolje da sam nastavio moj old movies trend :D
Pogledao i ja :)

Apsolutno najgori film koji sam gledao od početka do kraja u poslednjih nekoliko godina. Totalni raspad od filma, prosto je neverovatno da je ovo dobilo zeleno svetlo u pre-produkciji (tada se rade storyboardovi i može se videti valjda majku mu otrpilike na šta liči). Režija je toliko loša, da je to kriminalno. Zbog režije apsolutno svi učesnici u ovom poduhvatu izgledaju kao amateri. Scenario naravno nije pomogao. Zbog takve režije, Dakota Džonson deluje, bez preterivanja, kao da nikad nije glumila u filmovima :D Apsolutno svaki dijalog i delivery je promašen, a kadriranje pogrešno u bitnim trenucima. Prosto neverovatno. Nadam se da će dobiti zlatnu malinu, mada, realno, mislim da nije ona toliko kriva. Sidni Svini i ostali su načisto nebitni i pogubljeni likovi, njihova hemija je nepostojeća.

Da ne pričamo koliko je bedan negativac i sam glumac. Bukvalno sam se smejao odluci da mu dabuju glas, tako da je prosto presmešno kada on priča i kada treba kao da pratimo/slušamo šta on radi.

Zaista retko loš film. Mislim da ovo izbija na prvo mesto najgorih superherojskih koje sam gledao.

Ocena 2/10 (ipak sam ga odgledao, nisam odustao)

Last edited:
I ja sam ga pogledao sinoć.mnogo je loš film prosto sve je loše i priča i gluma i scene i dijalozi. podsetilo me na filmove iz 90tih ali oni mi nekako imaju dušu imaju nešto bar za mene. Haha i ja sam hteo sličan komentar da napišem da je Morbius za ovo remek delo :D ne znam da li su planirali da ovo bude prvi film u nizu pa su zato izabrali ovakvu priču pa u drugom da npr one treniraju da postanu spajderke ali nikada se to neče desiti :D

Jbg, već godinu dana presvlačim pelene, nekad smrdi malo nekad malo više, ali govno je govno, teško ga je porediti sa švarcvaldom koliko god da malo smrdi...

Pa tehnički i jeste isti koš, Marvel je koš.

Samo kažem da ne razumijem toliki hejt jer je film podjednako loš kao i nekolicina posljednjih Marvel/Sony ostvarenja.

Realno, po hejtu i ocjenama, ispada da su svi Marvelovi filmovi do ovog bili na nivou Endgame-a, što je daleko od istine.

Ako ćemo baš subjektivno, meni je film manje smeće od Marvels, eto, unpopular opinion, suprotno od Imdb ocjene, nezamislivo...

Bilo je lošijih filmova i pre. Veći problem trenutno je što deluje kao da je sve filmove posle endgejma radio AI, a ne ljudi.
Jbt kreneš da radiš multivers priču i u sva tri filma ne uradiš ništa zanimljivo.
Ok bilo je fino videti Tobija i Garfilda i negativce, ali način na koji su došli do njih je neverovatno glup.

Back
Top Bottom