• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

ShangChi je redak originalni film posle Endgamea koji je IMO dobro ispao. Pomogao je dosta zanimljiv negativac i hero journey sa dopadljivom postavom glumaca. Definitivno sam zainteresovan za nastavak.

Ali ono, sam ShangChi je zbog nestabilnih ostalih filmova ostao totalno nebitan, nisu uopste dobro povezali ovaj novi set filmova.

Problem je što je Lokija većinom napisao Eric Martin koji je precrtao dobar deo stvari koje je prethodno Waldron napisao.

Steta,taman su nasli nekoga ko bi bio super negativac kroz novu sagu ali jbg maltreirao je navodno svoju devojku ili zenu pa su ga otpustili iako je to njegov privatan zivot ali opet.

Attachments

• kang.jpg
    kang.jpg
    163.8 KB · Views: 8
brate moj, ja prvi ne bih želeo išta da imam sa likom koji tuče ženu privatno, a kamo li profesionalno.
koliko znam i na sudu je dokazano da je kriv, tako da putuj igumane...

mada na velikom planu svakako nebitna stvar, pošto je ova marvel faza prilično jadna.

Hahahahah grujo brate, kako si dosao do ovog "ali to je njegova privatna stvar", a u pitanju je nasilje nad zenom/devojkom.

brate moj, ja prvi ne bih želeo išta da imam sa likom koji tuče ženu privatno, a kamo li profesionalno.
koliko znam i na sudu je dokazano da je kriv, tako da putuj igumane...

mada na velikom planu svakako nebitna stvar, pošto je ova marvel faza prilično jadna.
Delimicno se sllazem sa tobom...
Ako je nekodoobar radnik,policajaccc,vatrogasac,vaspitac ili ucitelj za decu ne znaci da nikada privatno nije potkacio zeni sljagu ili devojci.
Nararvno nema opravdanja za to bio sam i sam u slicnim situacijama ali kada pogledas primer dzoni depa to znaci da zene malo i lazu i dodaju ali da zanemarimo sve to,meni je to jako glup razlog jer on nije nikoga maltretirao na snimanju ili sceni,znaci njegova privatna stvar.
Ljudi ubiju autom zenu kao mitrovicev sin i opet vozi auto i dana nije bio u zatvoru aneki afro americki glumac ne moze da nastavi saradnju zbog svadje i jos uvek neutvrdjenog tj nemaju ekvivalentne dokaze za to da ju je maltretirao...
Surov je svet sta da ti kazem,zena se izdere na tebe i kaze ti da si mekusac ili nesto sto ti ne prija ti je malo pocasts crvenperkom po faci i ona te optizi za zlostavljanje a to njihovo psihicko sto znaju da nanesu muskarcu to nikome nista....
Mada verujem da je to istina za maltretiranje ,vidi mu se po faci da je tip moron.

Last edited:
Gledao sam ja sinoć dok sam čekao da krene Jokić vs Embid :)
Meni je Brie Larson oduvek simpatična u svojim ulogama, ali kontam da je ljudi dosta ne vole zbog raznih nekih izjava ili čega već. Tako da meni ona nije smetala kao što sam čitao po netu. Film je imao $275 miliona budžet, a izgleda kao neka visokobudženta serija, a ne film. Ne znam stvarno gde su otišle tolike pare :/

Glavni zaplet je u stvari interesantan, samo što ga nisu obradili kako treba.

Ovde pre svega mislim na to da je Captain Marvel uništila jedan ekosistem kada je probala da im pomogne, i to je ostavilo ogromne posledice po tu civilizaciju. Moglo je dosta dublje tu da se udje sa mnogo više moralnih dilema i problema.

Na kraju se svelo na generične borbe i neke glupe trenutke.

Takodje, fora sa njima da menjaju mesta u prostoru je baš cool, moglo je tu napraviti dobre neke fore, baš mi se svidja taj koncept i nekako je bilo zabavno da se gleda.

Na momente film stvarno ima neke lepe trenutke i šteta što nije uradjeno sve na tom nivou, iako su relativno "bedni" likovi u pitanju, mogao je da ispadne poprilično OK film. Ovako, eto, može da se pogleda... Kao nešto dok čekate Denver i Filadefliju da krenu da igraju :D

Napomenuo bih samo da ima gorih Marvel filmova (recimo Morbius i Thor Dark World).

Ocena, recimo 6 (jer zaista nije baš toliko užasan kao što pričaju po netu, definitivno nisam ni u jednom trenutku želeo da ugasim film)

Slazem sa nelexom, nije ovo toliko bas lose koliko se pljuvalo po netu. Da li je jos jedan slabiji film u veoma losoj cetvrtoj i klimavoj petoj MCU fazi - jeste. Veca minutaza (traje samo sat i po) bi pomogla da se razrade neke stvari bolje. Zna se vec da reziserka nije imala toliko kontrole nad filmom, plus se vidi da se izbacivalo u montazi.
Onaj deo kad dodju na planetu punu vode, taj uvod mi je bio krindzi 😄

Brie ❤️

Svakako mi bolje od Ant-man 3 i Thor 4, jes da nije to neki veliki poduhvat, ali eto.

Nisam primetio da se nešto mnogo pljuvalo, više je bio zanemaren nakon Love and Thunder, Quantumanije i niza loših serija.

Auf. Ja volim Marvel filmove i prethodna faza, sa kulminacijom Endgame mi je bila vrh. Ali ovo nakon toga... Thor: Love & Thunder, Morbius, Eternals, Black Panther: Wakanda Forever... je baš tuga.

Nisam gledao Ant-Man: Quantumania, a ni Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Guardiani i mogu proći, ali ostalo...

Vidim da je Marvels izašao na platformama i domaćinskom Yify-ju, ne znam da li da gledam uopšte...

Back
Top Bottom