• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Može. Jedna od boljih marvel serija.
Uff može. Hawkeye je jedna od najprijatnijh iznenađenja. Možda meni i ponajbolja Marvel ako se gleda kao nezavisan paket. U svakom slučaju, u samom vrhu je.

Jedini pravi promasaj u Hawkeye S1 sto su dosta unazadili Kingpina koji je u Daredevil/Netflix serijalima bio drasticno bolji.

To mi je odmah srozalo celo misljenje o Hawkeye S1.

Šta je uopšte na rasporedu u ovom glavnom Kang storyline, imam osećaj da nije ništa izašlo 2 godine

Ah steta sto Terry Matalas ne pravi novu ST seriju smestenu posle Picard S3. Tu se dokazao da zna sta da radi sa Star Trek-om.

Nadam se da ce i to jednog dana stici na red.

Lepo je videti Aubrey ponovo. A trejler šta znam, ne dopada mi se tonalitet, deluje kao da će biti papazjanija. Jel bi morao da gledam Wandavision ako ovo krenem?

MAB_9967.jpg

Ako nista drugo, masa ce se vratiti u bioskope da vidi RDJ-a.

Povratak Ruso brace i RDJ-a je ocigledan potez da se MCU vrati u stare dane. Ne bi me cudilo da u Secret Wars-u vrate i Chris Evans-a. RDJ kao negativac ce imati uticaja i na Spajdermena, posto su ta dva lika bila blisko povezana u prethodnim filmovima.

Meni je malo glupo što su cancel Avengers: The Kang Dynasty mogli suj samo da zamene crnca(nije da nema dovoljno drugih crnaca glumaca za izbirati)meni je bila cool storyline sa kang the conqueror

Izforsirali su Kang-a, nije se nesto bio primio kod gledalca. Antman3 je bio raspad od filma, u njemu je samo Kang mislio da je u ozbiljnoj drami.

Jako malo MCU filmova je imalo dobre negativce koji zasluzuju da se pojavljuju u vise filmova. Mislim da je bolje sto su doveli RDJ-a.

Ono cemu se nadam je da ce zatvoriti multiverse shenaningans. MCU je postao previse otvoren i previse likova prezivljava/ima alt verzije. Treba da se sve to izbaci i u univerzum ubaci doza opasnosti za likove koje narod voli da gleda. Za pocetak naravno treba prvo napraviti dobre filmove...

Back
Top Bottom