• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

trebalo je da naprave jednu dužu pauzu posle endgame-a da se malo užele ljudi...

Totalno pretumbavanje Daredevil serije kod Marvela je donelo velike promene. [U nedostatku dobrih serija] odlucili su da sve stare Netlix Marvel serije sada jesu deo MCU canon-a, i novi Daredevil: Born Again ce biti direktna kontinuacija starog show-a.

Karren i Foggy se vracaju, Kingpin ostaje isti, pokusace da nastave taj dobar streak koji je Stephen S DeKnight napravio sa originalnom Netflix serijom.

Ok su Marveluše, možda mi je čak i drugi najbolji post Endgame film nakon Guardiansa. Možda zbog smanjinih očekivanja, ili što meni očigledno leži MCU kada su u svemiru. I inače volim Brie Larson, ali je ovde dosta manje nadrkana nego u Cpt Marvel i Endgame-u, što mislim da ide u korist opuštenijem vajbu filma.
Vidi se da je tu nešto prekrajano i istumbano, negativac i cela ta priča oko toga su kao i obično slabi, ali sve tri glumice su simpatične kada su zajedno, mace su simpatične, nema nekog cringe humora, tako da mi je ovo bilo generalno zabavno.

Back
Top Bottom