• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Stvarno, zasto to radis sebi, postaces gori od Simkele...

Nisam gledao, a najverovatnije i necu. Najbolji opis koji sam cuo za tu seriju: "CW serija sa Marvel logom".

Pametnom dosta.

Nisam očekivao da u Ms. Marvel prvi put pomenu

mutante

Sve je filler, ako neko baš hoće, pogledajte poslednjih 5-10 minuta poslenje epizode, lol.

Pogledah Ms.Marvel na brzaka sad kada se serija dosla blizu kraja, onako OKish nebitna serija, ako nista drugo bilo je zanimljivo videti heroja koji ima drukciju religiju/etnicku podlogu od 99% svega sto smo do sada dobili na ekranu.

A kraj je zanimljiv zbog iznenadjujuceg unveil-a, mada mislim da buildup za to trajati godinama.

Last edited:
Ja sam očekivao da će serija povući mrtve Inhuman-e, da poprave ono sranje, ali ovaj rasplet bi mogao biti još bolji, mada ne vidim ništa u planu od serija/filmova po tom pitanju.

Kontam da će se tu aktivirati nakon F4 filma, znači ima još par godina do marvelovog xmena...

novi thor...pa sad, komedija je super a hemsworth odlican..ali je dobar deo filma glup a akcione scene bas clunky, super je ocigledno da glumci tu mlataraju u prazno a da je sve okolo cg...i naravno tu su woke govanca

pa naravno da je valkira lezbejka (king) i naravno da je korg peder i naravno da tora spasava dzejn na kraju i naravno da svi imaju cerke...
btw jebeno thor je ime ffs nije tituala...o ja nisam lady thor nego mighty thor...aaahhh

Meni ovaj film najbolje opisuje jedna recenzija koja kaze da ovo izgleda kao prva ruka scenarija.

Ragnarok mi je odlican i taj humor u njemu, ovde mi je dosta puta delovalo off i na silu, da mora non-stop nesto smesno da se kaze. Nekako mi je to udavilo film. A ako taj deo ne funkcionise kako treba (bar meni) kod ovakvog tipa filma, jebiga onda. Taika se nekako previse fokusirao na taj humor, da je zaboravio na ostatak filma.

I pored svega, bio sam dovoljno zabavljen da ne sklizne u kategoriju "zalim sto sam se cimao da pogledam", ima tu nekih lepih momenata, ali mi je krajnji utisak ipak nekako bled. Ocekivao sam vise od Taike.

Ima tog woke-a, ali nije mi isao na nos, plus bih rekao da film nije preterivao s tim i da je fino neke stvari odradio (recimo ono u kapetanici marvel mi je bilo uzas). Pogotovo nemam problem sa
dzejn spasava tora na kraju :D

Svideo mi se kraj filma.

E sad, kaze Taika da su imali valjda cetiri sata materijala, i rekao bih da se primecuje da je bilo velikih rezova. Kako god, ovo sto smo dobili na kraju mi je nekih 6.5/10. Vise mi je prijao Dr Strange.

FYYstzPXwAgJP6k

Novi Daredevil? Može, ali se plašim da će da ga razvodnje. Thunderbolts bi mogli biti interesantni, ali ne verujem da će imati oni muda da toliko eksperimentišu sa njima. Mada ima mi smisla da ih konačno ubace, pogotovo što koriste Kanga kao negativca jer su se već susreli u stripovima.

Znaci najavise kraj multiverzum prica u Secret Wars-u, jos par godine divljanja. Verovatno ce posle toga da se okrenu Xmen filmovima.

Drago mi je sto nastavljaju Daredevil seriju!

U septembru je D23, tamo cemo dobiti jos jedan update o planovima Marvela.

Last edited:
Back
Top Bottom