Odgledah Ms. Marvel prvu epizodu - za sada nit smrdi nit miriše.
Ova klinka mislim da pokušava previše da bude "querky" tj. to radi previše očigledno. Kapiram ja, to je u scenariju, nije do nje, ali opet. Malo bode oči, nekako su dali sve od sebe da naprave mešavinu Pitera Parkera i Hailee Steinfeld (iz Hawkeye serije). Takođe, cela režija i artstyle je dosta za mladju populaciju (tipa kraj osnovne), nekako previše za moj ukus. Očigledno nisam baš ciljna publika - što je naravno ok.
Za sada je nemoguće proceniti na šta će ličiti serija, ali recimo za sada je neki prosek za Marvelove serije što se tiče kvaliteta. Takođe, mislim da je malo idiotski što serija dobija toliko jedinica na imdb-u i drugim sajtovima samo zato što je njen idol Captain Marvel kojeg igra Brie Larson. Kakve veze ima ova serija sa tim i njom i s tim što je (Brie Larson) mrzi ceo internet - stvarno nemam pojma, ali je malo nerealno loše ocenjena samo zbog toga. Uopšte nije toliko loše (naravno za tu ciljnu publiku).
JEBENI THE SPOT! NAJVECI LUZER MEDJ SPIDEY ZLIKOVCIMA
OMG, gde su bre iz naftalina izvadili ovog najbednijeg lika, evidentno da je Suicide Squad od James Gunna, probudio zelju u autorima da izvuku iz naftalina likove koje je vreme zaboravilo. Posto se ipak radi o dva filma, verovatno cemo imati prilike da se nagledamo znj galerije zlikovacao od Spidey. Reako sam da se necu radovati vise superherojskim filmovima, ali me ovi uvukli na kvarno.
Pogledao novog strangea, los scenario kao i sam kraj filma.
Uzasno los film, mislim da mi je ovako los samo morbius i venom 2...
Nadam se da ce novi thor biti ok, ako nista bale ce sigurno biti odlican negativac [emoji846]
Pogledao Hawkaye ne mogu reci da je vrhunska ali mi je serija drzala paznju od pocetka do kraja. Volim kad me iznenadi kraj epizode kada se zapitam zar je vec gotovo. E to mi se desilo sa ovom serijom u svakoj epizodi. Ima naivnih momenata ali zbog ovog osecaja koji sam opisao mogu bez problema preporuciti za gledanje. Pogotovo sto je dovoljno kratka da se moze odgledati u dve veceri.
Odgledao Multiverse of Madness... I mogu reći da je ovo najbolja MCU stvar od Infinity Wara.
Jeste da scenario puca po šavovima, ali je zabavno, ima dosta kul momenata i tačno se vidi da je ovo radio pravi režiser, a ne neki random no-name plaćenik. Svi oni rade pod nekim ograničenjima, "mora da se desi ovo", "mora da se pojavi ovaj lik", "mora da se napravi setup za nešto u budućnosti", i ovde je toga bilo na tone, ali mislim da je Raimi izvukao iz ovoga najviše što je moglo.
Par highlightsa
Random horor elementi, pustili su ga da se zajebava.
Scena gde Mordo objašnjava Dreamwalking je urađena baš sa stilom + odlična muzika.
Zombie Strange je fantastična ideja
Pogledao sinoc doktora strejndza i dosta mi se svideo film. Definitivno, sto je vec spomenuo zdravke, najbolji film nakon infinity war. Skroz gotivna zabava, bez problema sa tempom, meni prilicno zanimljivo od pocetka do kraja. Dva sata su mi proletela. Bukvalno sam imao osecaj da mogu odmah da ga pustim ponovo od pocetka.
Od mene 8/10
Kako je lepo videti MCU film gde je odmah ocigledno da ga nije radio AI.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.