• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

sva 3 marvel spidermana su mi meh, perfektan opis meh. spiderman 3 je naplljuvan ali mi je i on lagodno bolji.

Gledao sam skoro sve spajdermene (malo prije izlaska NWH), ne znam, trojka je baš negledljiva, bukvalno mučenje. Dvica i dalje najbolja, onda realno idu Marvelovi, i to hronološki, kec najbolji, trojka najgora. Mogao bi se eventualno negdje između ubaciti Garfildova dvojka i prvi Tobi, ali treći Tobi i drugi Garfild su teško smeće, negledljivo, daleko ispod "meh"...

Neko se mnogooo iznervirao

Ona Hulk (mnogo sam se trudio oko prevoda).
Jao, pa Hulk je poznat, ajmo jos jedno 12 verzija njega... počinjemo s njom, Ona-Žena-Advokat-Zeleni-Hulk.
Svi znamo da se Hulku cepa sva odeća i da ostane u spandeks šorcu.
Ona bez spandeksa, eksplodira nasred sudnice i ponovo se vrati u svoje Armani advokatsko odelo...nije se gola oblačila ispred svih.
...
Ne, vi koji je želite videti polugolu jelte eksplodirala odeća, nema da vidite ništa...preporućujem neki Hub ili FakeTaksi
😃

Za sada ima samo 1 epizoda i po meni, serija je tek da vam prođe vreme
🙂
, nešto smešno-zeleno na ekranu TV prijemnika
😃

Prva epizoda She-Hulk mi je simpatična, verovatno zbog uvek zabavne Tatjane. Međutim, ogroman problem imam sa njenim licem i time kako izgleda njena VFX verzija u Hulk režimu - kao da je neki animirani Šrek film sa početka 2000tih. Previše odudara od svega, niti liči na nju, niti se uklapa sa ostatkom odeće/frizure itd. Biće mi potrebno neko vreme da se naviknem na to, jer ako zanemarimo taj problem, serija je dosta pitka. A videćemo tek kako će se razvijati njen lik i kuda plovi story arc brod, tako da možda ispadne super serija.

Samo još jednom da kažem, ne kapiram samo kako su ovoliko podbacili, nije im prvi rodeo kada je u pitanju pravljenje CGI likova.

1661249772171.png
1661249833957.png

Last edited:
ne znam, meni izgleda dosta bolje njena faca nego u trailerima. možda te throw-offuje frizura, jer je zapravo ona najrazličitiji detalj u odnosu na ljudsku verziju.

She-Hulk E03
Prve dve epizode su mi skroz ok. Ne razumem čemu hejt. Međutim ova treća... uff, odavno nisam gledao lošiju epizodu neke serije. Baš loša epizoda u svakom pogledu. Ubačeni neki novi likovi, radnja koja je skroz veštački stvorena, humor za osnovce... Baš baš loše.

She Hulk je svakom epizodom sve gori i gori. Prve dve epizode su neopravdano mislim bile napljuvane, ali kako prolazi vreme, postaje sve više i više gubljenje vremena. Baš površinski i amaterski urađen posao. Verovatno najgora Marvel serija koja se pojavila.

Back
Top Bottom