• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Dosta bolji cgi sada, moram da priznam da mi se ovo baš gleda. DD kostim je isto drugačiji.

Da, vuce na ovo:

atzjqp.jpg

Sve lepo na jednom mestu.

xKhxHdP.jpg

Od ovoga me zanimaju GotG 3, Quantumania i Loki, eventualno Wakanda Forever. She Hulk trailer mi je u stvari simpatičan, možda i to bude ok.
Za Daredevila bih bio nahajpovan jer je Netflix DD bolji od svih D+ MCU serija zajedno, ali pretpostavljam da ovo neće imati iste showrunnere, tako da ne očekujem mnogo.

Cetvrta faza je samo mali kiks ipak, ide gas opet. Nista ih nece srusiti jos dosta godina. Cak iako postoji zasicenost, resice to ove dve faze.

Sto se mene tice, zanimaju me - GotG 3, Blade, Thunderbolts. Mozda me pozitivno iznenadi The Marvels.

Naravno i Daredevil me zanima, ali prvo moram da overim ono sto je bilo na Netflixu.
X-men '97 takodje cu vrv pogledati.

Sony nije nista ni najavljivao na Comic Conu.

r2njwz.png

Pogledah Spider-man: No Way Home, bolje da nisam. :rolleyes:

Već imamo jedan prelep i sjajan Spider-man animirani film koji se bavi multiverzumima, koji sadrži više šarma, mašte i empatije.

Ovo je sve delovalo kao neka loše sklepana mini serija, Watts nije uspeo da nadogradi stil u tri filma, čak mi se činilo da je i veći regres napravljen sa ovim, jer naprosto ništa nije bilo stvarno. Jasno je meni da su zbog kovida sigurno snimali ispred green screen-a.

I prevelika je boljka zvana nostalgija prisutna, kao da ne možeš da očekuješ da je neko gledao te stare naslove, već produžavaš bespotrebno minutažu, a ovaj film zaista nije trebao ovoliko dugo da traje, moglo je da se napakuje u 90 minuta i da bude nekakvog ritma, jer sam na momente bio šta ja ovo uopšte gledam više? :D

Ovo stvarno nikada više neću imati želju da pustim ponovo.

Negljedljivo je i realno:1 ko 9-11. 🛬 🏢 💥🧟‍♂️🧟‍♀️🧛‍♀️🧛‍♂️

Pogledao sam ponovo prvi i drugi, koliko je prvi film bolje napisan, i drugi mi je dosta bolji.
Treći pored svega što se dešava nekako isprazan.

Michael Keaton izvukao prvi deo kao Vulture, dosta dobrih scena sa njim, čak iako nema moći, osetiš da je opasan. A u ovim ostalim delovima nijedan od negativaca mi nije imao taj vajb. Iako imaju više moći, sve je razvodnjeno i ne postojii tenzija, jer znaš da će sve biti u redu.

Kada sam pogledao no way home rekao sam sebi:No way watch again [emoji16]
Kec od holandovih najbolji
Od garfildovih dvojka zbog kraja...
A tobijevi dvojka ali tako je blizu kec i goblin da je to nijansa koliko mi je molina od defoa bolji sto kaze nas narod za dlaku, teojka solidna zbog sandmana ostalo su zbrzali ali i dalje ok film za pogledati [emoji846]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom