• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Pogledao Lokija

Cokite mi smokija (self damage)
Onako, nije meh što kaže Revan, ali nisam nešto oduvan. Moguće da je zbog negativca. Sam lik je zanimljiv, ali mi se glumac ne dopada, kao da je izašao iz flash serije. Marvel nastavlja da ima probleme sa lošim momcima.

Siguran sam da ce u buducim filmovima/serijama glumiti ozbiljnijeg karaktera, nekog drugog varijanta, tog pravog Kanga. Pa nece liciti kao da je izasao iz CW-ovih sranja.

Glumice Kang the Conqueror-a u Ant-Man and the Wasp: Quantumania za 2 godine, plus videcemo neku njegovu ozbiljniju varijantu u Loki S2 kao novi sef TVA-a.

ScarJo tuzi Disney jer insistiraju da ispostuju samo njen originalni ugovor za bonuse koji je bio potpisan pre pandemije. Plata joj je vezana samo za theatrical release, a BW je izdat istog dana i na Disney+ gde je zaradio velike pare na premijeri [$60M za 2-3 dana].

Glumci koji pristanu na ovakve ugovore obicno prime malu platu, ali imaju potencijal da zarade puno ako je film veoma popularan u bioskopima.

Last edited:
ScarJo tuzi Disney jer insistiraju da ispostuju samo njen originalni ugovor za bonuse koji je bio potpisan pre pandemije. Plata joj je vezana samo za theatrical release, a BW je izdat istog dana i na Disney+ gde je zaradio velike pare na premijeri [$60M za 2-3 dana].

Glumci koji pristanu na ovakve ugovore obicno prime malu platu, ali imaju potencijal da zarade puno ako je film veoma popularan u bioskopima.
Slicno je bilo za Patty Jenkins/Gal Gadot. Na kraju su bese dobile bonus kao da je film zaradio milijardu?

"The decision to put the movie on Disney+ is projected to cost Ms. Johansson more than $50 million, a person familiar with details of her contract claimed."

Slicno je bilo za Patty Jenkins/Gal Gadot. Na kraju su bese dobile bonus kao da je film zaradio milijardu?

Da, to je WB uradio dok su ocajnicki hteli da pokrenu HBO Max. I taj deal su dali samo njima, a ostali sa filmovima u 2021 su izvisili.

"The decision to put the movie on Disney+ is projected to cost Ms. Johansson more than $50 million, a person familiar with details of her contract claimed."

Da, to je WB uradio dok su ocajnicki hteli da pokrenu HBO Max. I taj deal su dali samo njima, a ostali sa filmovima u 2021 su izvisili.

Ili to, ili su sklopili nove ugovore za buduce projekte.

Tesko da ce sklopiti ugovore za buduce projekte sa npr Nolanom. Ispljuvao ih je fino, svi studiji ce se klati da mu ponude sto bolji deal.

Šteta Nolanov Doktor Strejndz sam želeo, ili je on već snimljen čekaj...

Tesko da ce sklopiti ugovore za buduce projekte sa npr Nolanom. Ispljuvao ih je fino, svi studiji ce se klati da mu ponude sto bolji deal.
Da, a ostali su se ucutali?
I, cak i za njega, ajde da vidimo da li ce otici dalje…

Kako uopšte neki film zaradi 60 miliona na streaming servisu kompanije koja je taj film napravila ako tamo, pretpostavljam kao i na Netflixu, nema reklama?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom