• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

ao0k27.jpg

Last edited:

Redovno gledam John-a, iznenadjuje me sto je ovoliko pozitivan za film koji je malo ko mislio da ce biti bas awesome.

Ja licno ocekujem fun summer flick.

Da se podsetimo, izlazi za par nedelja u bioskopima i onda mesec i po dana posle toga na Disney+.

Kakav sam debil sad sam se tek setio da ima Snake Eyes podsetio me ovaj u video...aj da ne bude oftopik

Ne znam ništa o Šang Či, gledaće se možda bude iznenadjenje

Meh, humor je lame vec u trejleru a tu obicno proberu najbolje fore, i morali su isto u trejleru da krenu sa ojasnjavanjem ko je ko, odakle je i gde se uklapa u univerzum izgleda da se vecina publike polako gubi sta se tu desava. Sa druge strane akcija izgleda na nivou, odgledace se verovatno nekad u momentu dosade

Meh, humor je lame vec u trejleru a tu obicno proberu najbolje fore,
Ne bi me čudilo da su to jedine fore, snimljene samo za trejler, deluje mi da će ovo biti depresivniji mcu malo. Dakle šta smo se smejali smejali smo se ide jedno mučno okupljanje eternals tima

Svideo mi se trejler. Marvel ima svoju formulu i gura je, ocekujem da ce film ispasti OK.

Fin pogled na Celestials-a iz prvog GOTG. Malo po malo, i dobicemo jednog dana i Galactus-a [koji nije oblak koji pluta svemirom]. :)

Previse mi je ovo komplikovano.
Em objasnjavaju sta je bilo u MCU, pa sta su, ko su... i onda radnja filma...
Bas me zanima kako ce ispasti.

Bice takvih objasnjenja redovno u narednim trejlerima. Gde su bili F4, Doom, Mutanti [koji su poceli da se sire planetom jos otkako je Apokalips vladao Egiptom], Blade i gomila drugih dok je narod patio pod Thanosom?

edit - BTW, hoce li mozda "emergence" biti dolazak mutanata? Sad kad imaju TVA i slomljenje dimenzije, mogu Apokalipsov origin u drevnom Egiptu da prebace u neki drugi timeline. Da daju svez start mutantima u modernom dobu. Mada opet, core postava X-Men-a svi imaju dugacke istorije pre pocetka primarnih prica, Magneto i Wolverine su prosli kroz sito i reseto u svojoj mladosti.

rekao sam i ranije, izgubio sam interesovanje za marvel univerzum, ovaj film me bas malo zanima i ne vidim ovde nista odlicno, masa b list glumaca i stara andjelina.

Back
Top Bottom