• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Zezam se gledaću vrvtn posle love death and robots užasne druge sezone ovo deluje nevidjeno

NON SPOILER

Black Widow je svakako zanimljiv stand alone najviše jer se Skarlet kroz MCU filmove izborila da postoji a ne jer je to nešto što bi se desilo samo od sebe pre ili kasnije, prosto ne bi nikada.

Samim tim žao mi je što je ovo jedan ovako skalabudzen, nebitan, nakalemljen film sa nekim polu akcionim scenama a koje sve do jedne imitiraju scene iz nekih znatno boljih filmova 5 godina unazad.

Dakle da je ovo Kapetan Marvel, who gives a fuck ali Skarlet je mogla da dobije svoj Winter Soldier i nažalost previše toga mi ukazuje da je samo bio cilj da se film snimi i da se tera dalje.

Super je što film stoji sasvim lepo sam za sebe i svakako bi ovo gledao pre neko Wonder Woman 2 sačuvaj bože ali opet mislim da će i HC Marvel fanovi imati problem da budu ushićeni više nego što je moguće. Rekoh non spoiler naravno ima krindza teškog to ću zaobići da koment.

Posle onog Spajdermena na Ekskurziji koji mi je bio super a možda i najbolji igrani spajdermen iskr ovo mi je pad i nadam se da će naredni MCU naslovi da to poprave.

Ko može neka šiba 4k, finale opako izgleda ofc.

Ruska porodica je ubedljivo najbolji deo filma, Red Guardian sabio u svakoj svojoj sceni. Instantno bih gledao jos materijala sa njime i Jelenom [postcredits scena FTW].

A ceo film, onako, IMO za jedno gledanje. Low to midtier MCU.

Last edited:
Film je u rangu serije falcon i winter soldier, može da se pogleda ali ništa vau što bi rekli.
Izdvaja se red guardian naravno, voleo bih njegov standalone film.
Taskmaster 'twist' je jadan, čim sam video određeno ime na uvodnoj šici znao sam ko će biti ispod maske.

Zanimljivo nisam ovo znao.....

"What I tried to do was use the backdrop of the splintered Soviet Empire – a lawless insane asylum with 400-some odd nuclear missile silos. It was all about loose nukes, and I felt it was very timely and very cool," Hayter, who penned X-Men and X2, tells FemPop. "Unfortunately, as I was coming up on the final draft, a number of female vigilante movies came out. We had Tomb Raider and Kill Bill, which were the ones that worked, but then we had BloodRayne and Ultraviolet and Aeon Flux. Aeon Flux didn’t open well, and three days after it opened, the studio said, 'We don’t think it’s time to do this movie.'

Zavrsio se Loki sa super epizodom!

Sad cekamo Spidey 3 [decembar] i Dr.Strange 2 [mart] i upravo najavljen Loki S2 da vidimo kako ce se ovaj multiverse clusterfuck razresiti.

Meni je malo bezveze, čist fanservice za strip zaluđenike. Žrtvovali su kvalitet serije radi šireg univerzuma.

Ipak mi mehčina od epizode. Ali bi bila odlicna da je predzadnja. Ovako presekli bez veze, umesto da jos vise profitiraju.

Jonathan Majors imdb:

g03j49.png

(y)

U svakom slucaju zadovoljan sam sezonom. Bolje od Falcona i Winter Soldiera, malo losije od WandaTelevizije.

Pogledao Lokija

Cokite mi smokija (self damage)
Onako, nije meh što kaže Revan, ali nisam nešto oduvan. Moguće da je zbog negativca. Sam lik je zanimljiv, ali mi se glumac ne dopada, kao da je izašao iz flash serije. Marvel nastavlja da ima probleme sa lošim momcima.

Back
Top Bottom