NON SPOILER
Black Widow je svakako zanimljiv stand alone najviše jer se Skarlet kroz MCU filmove izborila da postoji a ne jer je to nešto što bi se desilo samo od sebe pre ili kasnije, prosto ne bi nikada.
Samim tim žao mi je što je ovo jedan ovako skalabudzen, nebitan, nakalemljen film sa nekim polu akcionim scenama a koje sve do jedne imitiraju scene iz nekih znatno boljih filmova 5 godina unazad.
Dakle da je ovo Kapetan Marvel, who gives a fuck ali Skarlet je mogla da dobije svoj Winter Soldier i nažalost previše toga mi ukazuje da je samo bio cilj da se film snimi i da se tera dalje.
Super je što film stoji sasvim lepo sam za sebe i svakako bi ovo gledao pre neko Wonder Woman 2 sačuvaj bože ali opet mislim da će i HC Marvel fanovi imati problem da budu ushićeni više nego što je moguće. Rekoh non spoiler naravno ima krindza teškog to ću zaobići da koment.
Posle onog Spajdermena na Ekskurziji koji mi je bio super a možda i najbolji igrani spajdermen iskr ovo mi je pad i nadam se da će naredni MCU naslovi da to poprave.
Ko može neka šiba 4k, finale opako izgleda ofc.