• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Hahaha, 99% sam siguran da su objašnjenje u traileru zašto ovi likovi nisu reagovali kad je Tanos uništio pola univerzuma snimili naknadno kao rekaciju na komentare po internetu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Sad će da anketiraju u budućim filmovima sve te nove likove što su iskulirali

Fanovi očigledno hoće event filmove a Marvel sada sprema dubiozu novih singl filmova sa kojima će se ohladiti ova želja kod gledalaca....Po meni bolje da su radili na još par Avendzers filmova sa drugim ekipama dok je publika u gasu....videćemo za par godina koja je priča..Sve više ljudi su u fazonu da su im meh ovi sad naslovi koji dolaz.

Procureo je rani trejler za Spidey3, fali CGI.

Hanheld snimak trejera sa portrait smartphonea, uzas, pogledao sam prvi minut (traje 3), i scene su definitivno nove.

I dalje je pitanje da li ce film izaci u decembru, ako ga odloze verovatno ce prvi trejler da okasni.

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

nekakav previz, mozda trejler bude samo sa zavrsenim cgi-em a mozda ne bude uopste ovakav

To je prerender trailer-a?

(zasto sam iznenadjen da imaju prerender trailer?)
Previs se radi za ceo film, i sa time rade grubi edit celog filma i trejlera, pa onda odlucuju treba li da se vrate i dosnime nesto. Previs za CGI/stuntman se cesto isplanira pre pocetja snimanja filma. Blockbusteri imaju para za to.

Jasno mi je da rade za film.
Nisam ocekivao da i trejler tako isto rade, sa toliko priprema.

ima logike, trejler prvi izlazi i za njega moraju imati zavrsene scene, ostalo mogu i kasnije

Mozda ove nedelje dobijemo prvi trejler.

Uf kako želim da ovo bude dobro. Samo da ne dobijemo novog spodermana 3...

Samo da Molina, Dafoe i Foxx ne budu prisutni na fazon 5 minuta.

Back
Top Bottom