• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Što se Keatona tiče, on je isto odličan glumac, ljudi su ga baš loše koristili u njegovoj karijeri, a on ima taj polustil, il se zajebava il ćeš da najebeš kao beli. I on je bio najbolja stvar u novom Spider-man-u.

Za negativce su do sada unajmili dosta poznatih faca, samo da ne prodje zaboravno kao Ecclestone u Thor The Dark World ili Mads u Dr.Strange. :D
Mads je u odnosu na Ecclestone-a jos odlicno prosao.
Ovog em nisi mogao da ga provalis (sto je jos ok), vec je totalno zaboravan.

Hmm... Gleda mi se sada Ultron, zbog nekolicine dobrih James Spider-ovih line-ova.

Zapravo bi svako ko voli Kronenberga i Emeriha pogledao Age of Ultron....

Za razliku od Wande, i Falcona i WS-a, ovaj Loki mi je zanimljiv. Samo su scene borbe baš kritične, i kamera i koreografija, što mi je često problem u MCU. Valjda su za onog kineza angažovali neke kompetentne koreografe s obzirom da će biti dosta kung fua (koliko sam shvatio).

Kako koji film, sećam se da je Winter Soldier bio ok, ali generalno previše skaču sa kadrovima i nemam utisak da udarci imaju neki impact. Ne mora da bude neki Jackie Chan nivo, ali ima dosta prostora za napredak.

druže svemu možeš da zameriš, ali ovde stavljamo tačku :)

Mesa se ovde rezija i montaza sa koreografijom

treba pogledati making of videe, nećete verovati šta sve nije cgi.

Pa kod Marvela je sad za pohvalu i kad nije CGI gde neko ustaje sa stolice al dobro priroda posla.

Meni je koreog. U Winter i Civil War bila prva klasa. Jedva čekam i Black Widow to je neki tip akcije koji meni odgovara da se tabaju

Super je bila 4. epizoda, storyline za koju sam mislio da ce trajati cele sezone je uradjen za par epizoda.

Back
Top Bottom