• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

Ako vec ima tema, moze tamo, ja nisam zeleo da pravim novu, da ne budu dve teme koje ce da tovare poluprazne...
Bolje jedna, ali posecena, gde ce da ide sve i slike sto smo sami spremili i slike uopste hrane.

Šalio sam se, kidaju biftek tortilje, sedeo sam tu par puta ali nisam jeo, ispraviću. Uvek odem pre u Burito Madre, udara jako.

Da, Burito Madre mi je odavno na spisku, nikako da dodje na red, ali ici cu sigurno, iako sam citao da im je hrana bas egzoticna i jaka, neki zavrse u wc-u (duza sesija).

Ja sam jedno leto radio nešto u blizini, i svaki dan sam morao da ga pokupim u prolazu hehe, limunada na točenje isto obavezna

u BM samo chorizo burrito.

Probao bas taj malopre, tesko sranje, jeo sam na silu i ostavio trecinu na stolu, iskreno ne secam se da sam nesto ovako odvratno probao u skorije vreme...
Ne znam dal je do priloga, uzeo sam pirinac, pasulj, paradajz, kukuruz i salsu sos, ali uglavnom tamo vise nikad necu doci, zali boze para.

Tip Top servirano, btw ovaj prvi šeri paradajz presečni me na ovo podsetio

FaNAjMu.jpg

Probao bas taj malopre, tesko sranje, jeo sam na silu i ostavio trecinu na stolu, iskreno ne secam se da sam nesto ovako odvratno probao u skorije vreme...
Ne znam dal je do priloga, uzeo sam pirinac, pasulj, paradajz, kukuruz i salsu sos, ali uglavnom tamo vise nikad necu doci, zali boze para.
problem je ako si sam birao priloge, ja sam se tako zajebao par puta.
njihova default kombinacija za chorizo valja jedino.

Ja sam stavljao onaj luk najjači, kukuruz, pasulj ofccccc i ostalo sve ljuto što ima od soseva

Oni su me pitali sta ocu od priloga, nisam znao sta ide uz to...
Sta inace ide?
Pirinac mislim da mi je najvise smetao, bas su ga natrpali.

Back
Top Bottom