- Reaction score
- 1,638
Jeste italijanski recept sa parmezanomJel to palenta?
Jeste italijanski recept sa parmezanomJel to palenta?
Bolonjeze jesu samo sa mesom,tj to je pasta sa ragu sosom,ne postoji u italiji pasta bolonjeze,iskulirace te italijan kao pravog iako zna o cemu pricas.E bolonjeze, ali sa mlevenim mesom obozavam, u top 3 su mi... i uglavnom jela sa mlevenim mesom su mi na vrhu, recimo sarma prvo mesto.
Hahahahhahaha@rale Edukuj malo gospodu kako se pravi bolonjez.
Italijan drami ko da kanalishe Bosanca kojeg si pitao za burek sa mesom.iskulirace te italijan kao pravog iako zna o cemu pricas.
Evo nesto sveze spremljeno od mene, azijske nudle sa soja sosom i seckanim povrcem, sve zajedno isprzeno u loncu
View attachment 1173
Rodilo poslusaj brata sledeci put,sos domaci ili kupovni nije bitno u tiganj koliko za porciju odvoji kada skuvas spagete 2-3 deci vode i u porciju dodaj otprilike pola case,rokni spagete posle 2 min krckanja i promesaj.Ovo?![]()
Lonac je pun pogodak,posto azijati spremaju u Wok-u s razlogom da im toplota cirkulise u obilnim kolicinama.Evo nesto sveze spremljeno od mene, azijske nudle sa soja sosom i seckanim povrcem, sve zajedno isprzeno u loncu
View attachment 1173
Koje testenine si koristio?Evo nesto sveze spremljeno od mene, azijske nudle sa soja sosom i seckanim povrcem, sve zajedno isprzeno u loncu
View attachment 1173
Pics or it didn't happenBitje ovo najbolji thread na forumu, osetjam to!
Samo nastavite i svaka chast.
Ja sam danas jeo neshto shto najcheshtje jedem kada me mrzi da dishem. Tri parcheta hleba, na jedan ajvar, na drugi puter, a na tretji pashteta :3
Na sva tri parcheta idu crni i beli luk. Na ajvar ide kuvano jaje, na puter slanina i gljive, a na pashtetu nishta. Sve to pojeo za dva minuta.
Moj recept za neshto na brzinu a da je raznovrsno :3
Da, znam da su Bolonjeze samo sa mlevenim mesom, ima i Milanjeze, ali on je bez mlevenog mesa i meni je manje zanimljiv.Bolonjeze jesu samo sa mesom,tj to je pasta sa ragu sosom,ne postoji u italiji pasta bolonjeze,iskulirace te italijan kao pravog iako zna o cemu pricas.
uuuu odlicno! please do share, obogatice temu!imam i razne video recenzije i snimke kako pravim neke recepte, zadnje sto sam snimio je plazma shejk, pa mozda okacim nesto od toga kad ugrabim vremena.