moguce, u svakom slucaju ukus je sranje i tvrda je.to nije bajata čokolada već samo čokolada koja je u jednom tremutku bila u toplom prostoru, "iznojila" mast iz sebe i onda se opet stvrdla
Vrlo zanimljivo deluje ovaj burek, ne deluje uopšte kao ovi turski na koje smo navikli. Ovaj vlasnik u klipu kaže da je to neki stari recept zato tako i izgleda, a ovaj burek kojeg danas svi znamo su doneli Albanci i Makedonci. Ako se nekad nađem u blizini, moram da probam
A što se tiče Niša i okoline, probao sam svuda gde se čuje da je dobar, ali nijedan, po meni, nije blizu Antonu i bureku sa sirom. Sa mesom je bio dobar pre 10tak god, ali izgleda da su promenili recept, baš mi je teško da jedem sa mesom nekad kod njih, u random generičkim radnjama tipa Braško je čak ponekad bolji. Ali zato onaj sa sirom je neprevaziđen - i najveća stvar je kvalitet sira, ubedljivo najbolji sir koji sam probao u nekom bureku. Dobar je i kod Bata Baneta, isto je bio provklasan kod bivšeg Mićka (preko puta Bore), ali nažalost to više ne radi.
Micko, prestario lik nazalost ne radi vec par godina. A dok je radio glavni pomocnik mu bila keva od 90+ godinaima u Indjiji neki što postoji dugo dugo, jeo sam jednom bio je vrh, isto seče na parče nema gramaže...
U bežanijskoj? Bio je dobar.Meni je blizu Petrović, jeo sam tamo otkako znam za sebe ali sad je postao teško sranje, dešava se i u 7 ujutru bude hladan i bajat, tako da sam baš u tragičnoj situaciji zimi sam uvek gotivio burek za doručak posebno jer je taj bio kao medju naaajboljim, prebacio sam se na prženu slaninu i jaja
Јел то на главном шеталишту у Инђији, стара радња са стакленим вратима и излогом, и белим плочицама од пре 50 година? Ако је то, био сам једном и јео бурек са сиром, стварно је добар био.Micko, prestario lik nazalost ne radi vec par godina. A dok je radio glavni pomocnik mu bila keva od 90+ godina
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
gde je najbolji s mesom?Zaboravih Kalinku u Nišu, mogu da nastradam ako ne preporučim i to mesto![]()
U poslednje vreme zaista ne nalazim vrhunski sa mesom. Kada kažem vrhunski zaista to i mislim, recimo ovaj u Antonu sa sirom je nešto posebno. Tako da, nema baš toliko dobrog, mislim da toliko odskače. On mesta na kojima jedem burek sa mesom, zavisno kada i kako se gde nalazim:gde je najbolji s mesom?
Vrlo zanimljivo deluje ovaj burek, ne deluje uopšte kao ovi turski na koje smo navikli. Ovaj vlasnik u klipu kaže da je to neki stari recept zato tako i izgleda, a ovaj burek kojeg danas svi znamo su doneli Albanci i Makedonci. Ako se nekad nađem u blizini, moram da probam
A što se tiče Niša i okoline, probao sam svuda gde se čuje da je dobar, ali nijedan, po meni, nije blizu Antonu i bureku sa sirom. Sa mesom je bio dobar pre 10tak god, ali izgleda da su promenili recept, baš mi je teško da jedem sa mesom nekad kod njih, u random generičkim radnjama tipa Braško je čak ponekad bolji. Ali zato onaj sa sirom je neprevaziđen - i najveća stvar je kvalitet sira, ubedljivo najbolji sir koji sam probao u nekom bureku. Dobar je i kod Bata Baneta, isto je bio provklasan kod bivšeg Mićka (preko puta Bore), ali nažalost to više ne radi.
Какве су цене ту? Колико су те салате коштале?Hotel Amsterdam, restoran Mokum, obrok salata, prva sa piletinom, ostale sa biftekom (bezveze, previse salate, premalo bifteka, a i sam biftek nije bio nesto, vise je imao ukus na sniclu...)
Kuver je kod njih fantastican, a i uglavnom gde god da odem, pokidaju sa onim sto daju kao kuver.
View attachment 7012View attachment 7013View attachment 7014View attachment 7015View attachment 7016View attachment 7017View attachment 7018
View attachment 6995View attachment 6996View attachment 6997
Lidl prodaje bajate, a skupe cokolade, koje su u roku![]()
Preskupi su, nisu najskuplji gde sam bio, ali recimo jedna salata je oko 1600 din.Какве су цене ту? Колико су те салате коштале?