Samo ljuta tucana, i u zavisnosti od raspoloženja kajmak/urnebes/sir/pavlaka.
Tolerišem kada neko stavi i luk jer voli. Sve ostalo mi uništi ukus, jedino je dobro ako je pljeskavica očaj pa čisto da se ne oseća meso nego da se osećaju majonezi i ostala čuda. Ali onda zašto jedete tu uopšte, ako jedete da biste osetili priloge
Edit*
U kafani, gde ima dobre hrane, kada naletim na neku ovčiju ili mešavinu ovčija i juneća, ili tako neko ludilo onda:
- kajmak
- ljuta paprika u ulju
- albanska salata/lovački lebac (prepečeni hleb sa ljutom tucanom paprikom i začinima)
- neki sir
ovo je dobro!Urnebes, tartar, salata (ako ću biti fin) ili urnebes, tartar, luk (ako jedem kako volim)
Edit: eventualno tucane paprike pride, ako je urnebes slab
Ako su ćevapi ja jedem samo sarajevske ili banjalučke i tu samo tucana i luk. Uzmem doduše nekad urnebes u Valteru nije loooš ili senf u Savčiću prave svoj ide odlično uz Sudzukice takodjeAko su ćevapi onda pavlaka luk i tucana
Urnebes, luk, tucana i mozhda list neke zelene salate.Zanima me šta su po vama idealni prilozi za pljeskavicu, ja se uvek plašim da loše iskombinujem pa idem na klasiku kečap majonez tucana a nekad samo urnebes ako je recimo leskovačka ili gurmanska.
Kad god probam da promenim sjebem sve jer pomešam šta ne treba, dakle dajte idealne kombinacije priloga u običnu pljeskavicu koje stavljate uvek bez razmišljanja
Da, mora da bude hrskava, nikako neko gnjecavo smetje.E zelena salata mi je problem ako nije onako super freš neću al ja isto od lišća jedino to mogu, kupus me nešto ne radi, odvojeno ok i to ne uz pljeskavicu.
Also jezivo da niko nije spomenuo ljutenicu
koliko god da je volem, mislim da je stvar izbora.ali svi experti kazu da se stavlja samo tucana paprika...
odma raskid!Sad sam se setio, jednom u walteru kad sam bio s devojkom ona naruci sebi cevape i od priloga kaze....od priloga...kaze.....uh....kaze.....kecap![]()
Zavisi. U sarajveske cevape samo luk i tucanu, ponekad, retko kajmak.Zanima me šta su po vama idealni prilozi za pljeskavicu, ja se uvek plašim da loše iskombinujem pa idem na klasiku kečap majonez tucana a nekad samo urnebes ako je recimo leskovačka ili gurmanska.
Kad god probam da promenim sjebem sve jer pomešam šta ne treba, dakle dajte idealne kombinacije priloga u običnu pljeskavicu koje stavljate uvek bez razmišljanja
Reklamirao sam, uvazili su mi reklamaciju i poslali su mi vredonosnu karticu 1000 din.View attachment 6995View attachment 6996View attachment 6997
Lidl prodaje bajate, a skupe cokolade, koje su u roku![]()
Павлака, урнебес, лук или купус. Ништа више.Zanima me šta su po vama idealni prilozi za pljeskavicu, ja se uvek plašim da loše iskombinujem pa idem na klasiku kečap majonez tucana a nekad samo urnebes ako je recimo leskovačka ili gurmanska.
Biftek brate,sta oces dzaba da ti ga dele najskuplji deo zivotinje1600 majki im jebem.
Chuj salata 1600, cede li devichanske pichkine djuse u nju ili shta?