1600 majki im jebem.Preskupi su, nisu najskuplji gde sam bio, ali recimo jedna salata je oko 1600 din.
Chuj salata 1600, cede li devichanske pichkine djuse u nju ili shta?
1600 majki im jebem.Preskupi su, nisu najskuplji gde sam bio, ali recimo jedna salata je oko 1600 din.
За те паре додаш још мало и једеш цео стек. Пошто у те салате ставе до 100 грама бифтека, ако и толико.Preskupi su, nisu najskuplji gde sam bio, ali recimo jedna salata je oko 1600 din.
Sendvič sa Lososom GasSamo kafeterija.
Pulled beef gasinaSendvič sa Lososom Gas
Ti si neprijatelj pljeskavica!majonez
Urnebes, luk i tucana. Ako su ćevapi onda pavlaka luk i tucana. Ponekad senf. Nikada zelena, paradajz i ostala vodurija. To može sa strane ako sam kući ali nikako _u_ pljesku.Zanima me šta su po vama idealni prilozi za pljeskavicu, ja se uvek plašim da loše iskombinujem pa idem na klasiku kečap majonez tucana a nekad samo urnebes ako je recimo leskovačka ili gurmanska.
Kad god probam da promenim sjebem sve jer pomešam šta ne treba, dakle dajte idealne kombinacije priloga u običnu pljeskavicu koje stavljate uvek bez razmišljanja
Ne ja sam srbin, to sa majonezom su američke fore jbgTi si neprijatelj pljeskavica!