• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

Pa to su švedske porcije. Kada smo bili u srednjoj školi, drugarica je otišla tamo na mesec dana preko neke razmene đaka i kukala mi kako svi jedu ko ptice i da je stalno gladna 😆

Pa to su švedske porcije. Kada smo bili u srednjoj školi, drugarica je otišla tamo na mesec dana preko neke razmene đaka i kukala mi kako svi jedu ko ptice i da je stalno gladna 😆
Moje fotke su domatja radinost, vadi se sve iz lonca, samo shto ja pokushavam da jedem manje, ali jednostavno mi ne ide, pogotovo kada je ukusno :3

Ne deluju mi uopste mrsavo, mora da je hranljivo.

IMG_20210727_154639.jpg

Svinjica sa pechurkama i bambusom, pirinach, lukac i krastavci. E, ali krastavci i lukac su ukisheljeni, ili kako se zove vetj taj proces, na ovaj nachin: pola deci 12% sirtjeta (sirtjetna kiselina), jedan deci shetjera, dva deci vode, a u to stavite tanko sechene krastavce ili taj ljubichasti lukac, neka odstoji u tome sat-dva, a mozhe i vishe. Posle tu vodicu mozhete koristiti opet da kiselite, ali nakon toga je najbolje prosuti.

Ovo jelo mi se toliko dopalo, da sam josh 2 puta dosipao u tanjir.

IMG_20210726_113501.jpg

Slika od juce,discord knows 😂😂😂
Domaca slanina,domaca jaja,majonez od maslinovog ulja sa bosiljkom i limettom (kupovni),ghost kecap (ghost peppper 1milion skovila 😘),sir buratta bolja varijanta mocarelle po mom misljenju i paradajz

View attachment 1878

Svinjica sa pechurkama i bambusom, pirinach, lukac i krastavci. E, ali krastavci i lukac su ukisheljeni, ili kako se zove vetj taj proces, na ovaj nachin: pola deci 12% sirtjeta (sirtjetna kiselina), jedan deci shetjera, dva deci vode, a u to stavite tanko sechene krastavce ili taj ljubichasti lukac, neka odstoji u tome sat-dva, a mozhe i vishe. Posle tu vodicu mozhete koristiti opet da kiselite, ali nakon toga je najbolje prosuti.

Ovo jelo mi se toliko dopalo, da sam josh 2 puta dosipao u tanjir.
Sirće i sirćetna kiselina nisu isto tho ;). Odlično izgleda u svakom slučaju.

Evo ga video za kišeljenje ako nekom treba

View attachment 1879

Slika od juce,discord knows 😂😂😂
Domaca slanina,domaca jaja,majonez od maslinovog ulja sa bosiljkom i limettom (kupovni),ghost kecap (ghost peppper 1milion skovila 😘),sir buratta bolja varijanta mocarelle po mom misljenju i paradajz
Sve što volim bkv, čiji je taj ghost kečap zanima me brend a može i za mayo.

Back
Top Bottom