• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Male tajne velikih majstora kuhinje [Food&Drinks]

Znam za to od skoro je....probaću nekad. Od dostave mi je blizu jedini Burger Bar, nije neki vrh ali je svaki put isto što je ok. Ostalo kad budem po centru.

Evo jedne praziluk corbe od mene, bar je ja tako zovem verovatno jelo ima neki strucniji naziv, osnovni recept je napraviti zaprsku od luka pa kad se zakarameli, dodati praziluk, zacine i jos poneko povrce za ukus, i mesati dok se sve ne raskuva.
Ovde sam malo preterao sa kolicinom, videcu kad se ohladi da li je nesto dole zagorelo, sto se tice moje varijante, kad zavrsim sa zaprskom, dodam so, mlevenu papriku, neki miks travki iz kesice, sargarepu, krompir i malo suvog mesa u komadicima da ima sta i da zasiti umesto samo da prduckam pola dana. Kad se to malo ukuva samo natrpam iseckan praziluk do vrha i mesam lagano dok se sve ne pocne raspadati od kuvanja.

16291424209992935425614792870702.jpg

Evo... obichnih burgera :D

Ne moram preterano detaljisati, ishao sam na nekakvu americhku mekdonalc foru. Pored mesa i sira ide zelena salata, lukac, kiseli krastavci, malo kechapa i senf.

121212.jpg

131313.jpg

141414.jpg

Jedino sam eksperimentisao izmedju burgera sa kolichinom i vrstom sira, sve ostalo je isto. Najeo sam se fino, a i uzhivao sam, ukusno beshe.

Zar nije neko kuvarsko pravilo da se sir otopi preko mesa, ili sam to pogresno naucio ?
Pogreshnu osobu pitash. Ja krshim sva pravila jer ih ne znam. Remzi bi kolabirao kada bi me gledao u kuhinji.

Korzika i Sardinija Gas, malo linkova dok spremate nove djakonije za postove

Da baš je sadistički, jedino bi na moru to smeo gde ustajem u sedam zora, plivam svaki dan i padam mrtav umoran u fazon 10 uveče

Back
Top Bottom