• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kupovina tehnicke robe/prodavnice/internet prodavnice/iskustva/reklamacije/zastita potrosaca

Iz mog iskustva po CC paket poštari neće dolaziti na adresu, nego se mora predati u pošti, za razliku od PX po koji ponekad i dođu da preuzmu.

A kako saljem podatke ako zelim da preuzmem u posti, svoje ime i prezime i onda adresu poste?

Kada saljes, daje se redovan info uz napomenu da je preuzimanje u posti.

Primalac ce biti obavesten preko SMS/Viber-a, a paket ce valjda biti cuvan 5 dana u posti pre povratka.

Napravio sam ebay nalog pre nekoliko godina ali nisam ništa kupovao do sada niti sam se logovao (u međuvremenu sam promenio i internet i računar).
Palo mi na pamet sad da potražim nešto ali kada sam pokušao da se ulogujem izbacuje mi "It looks like you signed in from a different computer. We’ll need to confirm your identity. Call us at: pa neki njihov broj telefona, and mention security code bla bla bla."

Ne postoji nikakva druga opcija da se klikne, ima samo dugme continue koje kada ga kliknem izbaci upozorenje da moram da verifikujem nalog.

Pokušao sam sve živo osim zvanja tog broja međutim nema šanse da se ulogujem. Jel neko bio u sličnoj situaciji i ima neki savet? Nisam nikad koristio ebay osim što sam napravio nalog i ne znam kako stvari tamo funkcionišu.

Stvarno ne mogu da verujem da je ebay, jedna od najvećih internet kompanija na svetu, toliko retardiran da je jedini način da uđem u svoj nalog da zovem tamo neki broj umesto da mi pošalju security code na mail/mob kao na svakom normalnom sajtu.

Onda se lupi negativna ocena, jer "ako je upravo prodao" trebao je odmah izmenu u oglasu da nije vise dostupno.
Slazem sa za negativna ocenjivanja za takva zavlacenja :)

Ništa ne sprečava prodavce da čekiraju da je dostupno odmah a kada ih kontaktiraš da kažu da se upravo prodalo ali da može da se poruči
Ne nego treba da se obrise oglas ako je upravo prodato....

Nisam par godina nista od kineza narucivao, sad evo gledam 22 maja stigao paket u srbiju, 27 maja stigao u lokalni delivery center ma sta to znacilo. A od paketa jos nista :/ Ko ovde koci, carina/posta neko treci ? :D

Nisam par godina nista od kineza narucivao, sad evo gledam 22 maja stigao paket u srbiju, 27 maja stigao u lokalni delivery center ma sta to znacilo. A od paketa jos nista :/ Ko ovde koci, carina/posta neko treci ? :D
Jedno vreme je kočila carina ali u stvari pošta jer je carina u okviru njih i paketi su stajali mesecima u novom poštanskom sklatištu u Zemun polju. Zbog bežanija i otpuštanja imali su žestok manjak ljudi.

Delovalo mi je kao da je to rešeno kada cvrc. Opet mi stoji poklon za ortakovog klinca "kod domaćeg distributera" neke 3 nedelje.

Back
Top Bottom