• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kupovina tehnicke robe/prodavnice/internet prodavnice/iskustva/reklamacije/zastita potrosaca

Naplacuju za otvaranje paketa i posta je bila naplacivala za jos "transfer" tog novca.
Tipa, kao kada bi taj PDV iznos+cenu za otvaranje placao preko poste.
Bilo je tipa 45din ili 75 za malo vecu svotu.

Bex za otkupne posiljke uzima vise. Nadam se samo da je ovo sa Bexom dezinformacija.
Najgora i najusranija sluzba narkomana koja postoji je taj Bex. Bojkotujem ih vec skoro 3 godine. Aks jednako los.
Uvek pitam kojom sluzbom dostavlja neko? Ako je Bex i Aks, sile nema te na ovom univerzumu da narucim. 😆

Ne znam kako se ove 2 price uklapaju jedna u drugu.

Meni se čini da je taj dil sa Bex napravljen da bi se proširili kapaciteti za dostavu po Srbiji (a možda i transport izvan Srbije), nakon što AliExpress magacini budu krenuli sa radom.

Priča se po gradu da će glavni AliExpress magacin biti u Nišu. Koliko je to istina, ne znam.

Meni se čini da je taj dil sa Bex napravljen da bi se proširili kapaciteti za dostavu po Srbiji (a možda i transport izvan Srbije), nakon što AliExpress magacini budu krenuli sa radom.

Priča se po gradu da će glavni AliExpress magacin biti u Nišu. Koliko je to istina, ne znam.
Možemo da idemo na izvor znači :D Da naprave neki shop unutar magacina 😂

Svo ono otvaranje "paket shop"ova sada ima mnogo smisla

KP dobio dark mod :D
a posto inace koristim dark mod, nista nisam morao ni da menjam, vec samo odjednom kad sam usao na sajt, sve crno :D

View attachment 15213
Taman sad gazda da im objavi i trecu knjigu da nam objasni kako je kordinirao i sproveo tu tehnolosku inovaciju.
Moze da se zove medvedi od 200 kila na tamnom putu. 🤣

Taman sad gazda da im objavi i trecu knjigu da nam objasni kako je kordinirao i sproveo tu tehnolosku inovaciju.
Moze da se zove medvedi od 200 kila na tamnom putu. 🤣
Oh boy, sta propustam 🍿 Sad moram da izguglam prethodne dve.

Nesto nisam pratio u zadnje vreme, valja li sta kurirska sluzba AKS, kad narucujes TV, jer dvoje sam kontaktirao i oboje iskljucivo salju samo AKS-om?

Meni iz Games-a pošiljka poslata u sredu, stigla u sledeći utorak, može im se i to je to.

Nesto nisam pratio u zadnje vreme, valja li sta kurirska sluzba AKS, kad narucujes TV, jer dvoje sam kontaktirao i oboje iskljucivo salju samo AKS-om?
Ako naručuješ preko "Mađara" najiskrenija preporuka za PC Komponente. Momci su iz NS-a, ali roba može da se preuzme (kad jave da je ista dostupna za preuzimanje, što je uglavnom u roku od nedelju dana od dana naručivanja) i u njihovom lokalu na Novom Beogradu, a dovoze robu i na kućnu adresu. To naplaćuju oko 4000 din., ali ne razmišljaš u kakvim će ti stanju stići TV. Samo od njih naručijem sve što želim, a da je dostupno na iPon-u.

Ja sam zadovoljan sa AKS stignu za dan i pošalju na viber poruku taj dan kada stižu i od poruke do kad stignu do mene bude oko 1h nekad malo više nekad malo manje.ali post express je best samo što svi koji sarađuju sa mađarima retko ko šalje preko njih

Ako naručuješ preko "Mađara" najiskrenija preporuka za PC Komponente. Momci su iz NS-a, ali roba može da se preuzme (kad jave da je ista dostupna za preuzimanje, što je uglavnom u roku od nedelju dana od dana naručivanja) i u njihovom lokalu na Novom Beogradu, a dovoze robu i na kućnu adresu. To naplaćuju oko 4000 din., ali ne razmišljaš u kakvim će ti stanju stići TV. Samo od njih naručijem sve što želim, a da je dostupno na iPon-u.
Hvala za preporuku, sve je zvucalo divno dok nisam dosao do dela da naplacuju cak 4000 da donesu na adresu, pa taxi mi ne bi uzeo ni pola od toga.
Imam vec neke sa kojima sam saradjivao, pa cu videti i njih, naravno zavisi i ko nudi najpovoljnije cene.
Ono sto meni treba, jeste neko kod koga moze licno preuzimanje u Beogradu, sa tim da mi bukvalno donese na adresu, sto i jesu, kad sam narucivao prosli tv, bez dodatnih troskova.

Back
Top Bottom