U radnji sam licno preuzeo, bio je to zadnji komad koji je ostao u toj boji, doneli su ga iz magacina, mrzelo me da cekam nedelju dana da ga uzmem preko KP.Pa što se nisi bunio? Jesi uzimao u radnji ili poručivao?
Ja sa njima, vip houseom i atomom imam samo najbolja iskustva.
Ako imas sajt i prodajes preko njega, onda treba da znas kako se to radi.@Xelios26
Atom je mala prodavnica sa 5 zaposlenih.
Samnom i uzivo i preko telefona su uvek bili ljubazniji i korektniji od bilo koje prodavnice koje si pomenuo.
Mislim da nije realisticno da imaju proces reklamacije na sajtu (i po mom misljenju nije potreban).
Kad su u pitanju reklamacije u velikoj vecini slucajeva isteram svoje.
Ali, u poslednje vreme sam poceo da postavljam sebi i pitanje - po koju cenu?
Da li je cena postarine za reklamaciju vredna mog nerviranja? Rekao bi da ne, cak i da je u pitanju bela tehnika.
Niko ko radi u podrsci tih velikih prodavnica nema nista protiv mene, cak iako ne poznaju i ne postuju zakon.
Mislim da je bolje po mene da biram bitke koje cu da bijem. A, ovo, mi stvarno nisi bitne stvari...
Sta ti mislis?
Dodali konacno na KP opciju da posaljes adresu u dopisci, samo klikom na dugme odredjeno za to, isprobao, odlicno radi
View attachment 10088
Prestao je da radi pre par godina... Da li su ga uhapsili ili sta, ne secam se tacno price...Zna li neko ko prati KP, dal Fantasterific aka Digital Trigger ili kako se vec sad zove, dal i dalje radi na KP ili je zatvorio radnju?
А због чега би у Србији плаћао неком другом валутом?Zna li neko, dal kod nas moze konacno da se plati karticom kad ti kurir donese robu ili i dalje moze samo kesh i to samo dinari?
Kod AKSa se moglo plaćati karticom već duže vreme. I kod DHLaNOVA USLUGA- Plaćanje platnom karticom kod kurira | DExpress
Poštovani korisnici, Obaveštavamo Vas da je od danas aktivna usluga plaćanja karticom kod kurira. Kuriri na svojim postojećim uređajima imaju ...www.dexpress.rs
Kod drugih ne znam, kod pošte sigurno ne može kod kurira karticom, ali može prilikom preuzimanja u pošti.
Pa zamisli da brojis kuriru 120.000 dinara, sve novcanice po 2.000 din...А због чега би у Србији плаћао неком другом валутом?
Ma šta 10, 50k daj 'vamo. 100k u samo dve novčanice, milina. BTW, šta te je to nateralo da prelomiš i probiješ granicu od 1k evrića crni Krejzi?Ne moze, kreni da brojis, pa vidi koliko treba...
Takodje bankomat mi uvek da gomilu po 2.000, a za 5.000 samo kad naletim negde da mi neko ukrupni...
Def nam fali novcanica od 10.000, kad smo vec na zaostalom dinaru...
Ne moze, kreni da brojis, pa vidi koliko treba...
Nisam, skupio sam par plata za OLED i grafu, pa cekam mart, april, da to sve izadje sta me zanima, nego ne znam gde cu sa tom gomilom novcanica, sve po 2.000, previse prostora zauzima, pa me to nervira i nervira me scena da na ulici brojim kuriru tolike pare... pa menjam za 5.000 kad ulovim, mada radije bih kad bi moglo u evrima ili karticom, pa cu videti na kraju kako ce to sve ispasti...Ma šta 10, 50k daj 'vamo. 100k u samo dve novčanice, milina. BTW, šta te je to nateralo da prelomiš i probiješ granicu od 1k evrića crni Krejzi?Da nisi uz'o OLEDišku?
![]()