• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Ne radi ti iz ulauncha? To mi se jos nije desilo.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Говорим о играма. Ти си игре покретао из uLauncherElf? Нисам чуо да то ико ради. Колико знам, из њега се могу покренути само апликације са .elf екстензијом, а игре то нису.
Значи игре су у .vcd формату.

Ово су неке 2D авантуре, мутњикавост сам и ја примјетио. Каква су ти искуства са Popstarterom, јесу ли игре ишле без грешака? Видим да доста људи око ове homebrew сцене га не узима као употребљиву варијанту играња ps1 игара.

Za PSP? Popstarter sam koristio samo u par navrata za par custom igara, ostale su radile na aktuelnim CFW-ovima.

2D авантуре које сам поменуо су за ps1, играћу их на psp. Значи нису 3D игре, са потенцијално проблематичним перформансама. Мада искрено, већина тога ми је ишла солидно на преносној конзоли, осим једног мјеста у Syphon Filter 1.
Питање се односило на играње ps1 игара на ps2, јеси ли играо кечеве игре на двојци преко попстартера и како су ишле. Ја се не усрећих у тој варијанти.

@darkado ti sigurno može pomoći, igrali smo kod njega par psx igara na PS2 ja se sećam da je sve odlično radilo palio ih je preko nekog fleša??

јеси ли играо кечеве игре на двојци преко попстартера и како су ишле
Jesam na Slim-u preko USB-a, sve je radilo ok, osim jednog ili dva naslova s kojima sam imao samo crn ekran.

Нема мени помоћи. 😄
Овако изгледа стање на usb, root:
usb_root.png
POPS folder:
Pops folder.png
Рекох, само један диск сам ставио да тестирам, ако је био проблем у multidisc распореду. Ни овако не ради. У питању је игра D, @JackRaid04 помињао си је. OpenPS2Manager је овако намјестио назив диска. Једино још ту да је могао преостати неки проблем, 'бем ли га.

@darkado Можеш ли ми окачити или послати на pm верзију opl коју си користио?

Last edited:
Moram da proverim ujutru ali moras da imas elf za svaku igru nejmovan kao vcd mozda sa xx. kao prefix, moram da proverim bas zato. I da, samo pokrenes elf i udri.

Нема мени помоћи. 😄
Овако изгледа стање на usb, root:
View attachment 7300
POPS folder:
View attachment 7301
Рекох, само један диск сам ставио да тестирам, ако је био проблем у multidisc распореду. Ни овако не ради. У питању је игра D, @JackRaid04 помињао си је. OpenPS2Manager је овако намјестио назив диска. Једино још ту да је могао преостати неки проблем, 'бем ли га.

@darkado Можеш ли ми окачити или послати на pm верзију opl коју си користио?
Nije ni cudo sto ti ne radi...
Evo ti dobar tutorial mada samo moras elf preimeovai kako treba da ide uz vcd i stisni desno na krsticu kada budes u opl meniju da te prebaci u elf loader meni :)

Хвала свима на помоћи, цијеним цимање. Мислим да је овде неки дубљи софтверски проблем, да ли је до самог стика или чега већ, не знам. Одрадио сам пажљиво 2 туторијала, један од њих је новији од тог лика што је Груја постовао (у њему се користе неки застарјели фајлови) и опет не види.
Такође покренуо сам поменту 'D' игру из LauncherElf и нема звука. Обоје сам тестирао на 2 верзије opl-a.

То сам и ја мислио али тестирао сам и од овог далекоисточног јутјубера верзију, такође не види. Можда се некад поново исцимам али за сада ми је доста. Набијем ја Popstarter на...

Narucio sam ovu varijantu cbs,a
bio je 65dolara sto je ok ,mini varijanta a i realno ne reba mi ona verzija koja je velika kao s3 necu imati gde da je stavim...Ionako sam pretrpao potkrovlje sa svakojakim stvarima....

Vidio sinoć, predobro. Treba malo vremena da Kinezi ovo 'streamline-uju' pa da se mora samo glavni konektor zalemiti a ostalo da bude gotovo. :)

Nesto ne verujem da ce biti elegantno ali ko zna.

nešto mi se ne lemi ATA port nikako. ne bi mi smetala ni varijanta da se stavi umjesto lasera.

To bi bilo idealno, uz malo seckanja ili uz custom shell/deo shella onda moze da bude prilicno elegantno.

Back
Top Bottom