• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Ооодлично! Ово ће практично омогућити да се комплетна PS2 библиотека стави на 1 хард диск. Није да има потребе за таквим иживљавањем али има фанатика за то, несумњиво. Мада чак и за неког ко хоће да одигра све квалитетне и интересантне игре за PS2, потребан простор на харду се мјери у терабајтима, ако неће да пише-брише. Infinite library.

Када изаће пуна верзија, јавите.

Има ли ико овде да користи старе ATA/IDE хард дискове, са оригиналним немодованим мрежним адаптером? :) Ја фурам такав сетап и нема шансе да бих га модовао за SATA хардове, само скупљам старе АТА-е и правим залиху, мухаха.

Ооодлично! Ово ће практично омогућити да се комплетна PS2 библиотека стави на 1 хард диск. Није да има потребе за таквим иживљавањем али има фанатика за то, несумњиво. Мада чак и за неког ко хоће да одигра све квалитетне и интересантне игре за PS2, потребан простор на харду се мјери у терабајтима, ако неће да пише-брише. Infinite library.

Када изаће пуна верзија, јавите.

Има ли ико овде да користи старе ATA/IDE хард дискове, са оригиналним немодованим мрежним адаптером? :) Ја фурам такав сетап и нема шансе да бих га модовао за SATA хардове, само скупљам старе АТА-е и правим залиху, мухаха.
Ja nemam ali drugar ima taj originalni hdd adapter i kotisti stare HDD xd

Og net adapter placen skoro kao ps2 u to vreme. Postar ga nabio u sanduce, srecom sanduce popustilo. Adapter i danas ziv, zajedno sa hardom iz 9600pro + barton kompa :D

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Ja isto imam taj OG adapter za HDD i ATA hard ali sam malo batalio PS2 zbog osrednje kompatibilnosti HD loadera + nisam još rešio HD output za PS2.

ali sam malo batalio PS2 zbog osrednje kompatibilnosti HD loadera
Open PS2 Loader има одличну компатибилност, код мене није било проблема чак и са оним малим бројем игара које су наведене као проблематичне. Нешто није ок са твојим сетапом или користиш HD Loader умјесто Open PS2 Loadera. Треба све да ради како ваља.
nisam još rešio HD output za PS2
То је томбола, како ће испасти. Може бити добро на неком старијем LED tv, а може бити и ужас слика. Препорука ти је да набавиш добар CRT телевизор и RGB Scart за прве три Плејстејшн конзоле.
Ja par godina koristim sata adapter sa alija. Radi kao orginal. Nikakvih problema nemam. Ne vidim poentu skupljati ATA hard diskove , al svako svome.
Чуо сам да ти кинески адаптери нису поуздани али капирам да зависи од случаја до случаја.

Чуо сам да ти кинески адаптери нису поуздани али капирам да зависи од случаја до случаја.

Cuo sam i ja isto , ali ono kupio ga za 10$ , nisam imao sta puno da izgubim. Sve radi kako treba nisam naleteo na neki problem.

Ps1 sa flesa uz ovo. Secam se jos pre 15+ godina da su ljudi kukali sto ne rade ps1 igre sa harda :D

Kakve sam opskuritete igrao, vise je nego zadovoljavajuce resenje.

Је ли ико играо Dead or Alive 2/Hardcore/Hard*core на PS2 преко OPL? Игра смрзава на крају Survivala, када се унесе име и наводно на још неким мјестима у игри.

Који је најбољи начин да се са Линукса пребацују игре на PS2 HDD?

Koja je verovatnoća da su ovo original joypadi?

https://www.kupujemprodajem.com/kon...10-silver/oglas/136185987?filterId=2364126834

https://www.kupujemprodajem.com/kon...cph-10010/oglas/110106703?filterId=2024468317

https://novi.kupujemprodajem.com/ko...alshock-2-analog-10010-silver/oglas/136185987
Quote isto skracuje oglas.

Ni hyperlink mi ne radi.
Jedino da skracujem URL.

Back
Top Bottom