• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Nekada davno dok je HD Connect bio na tržištu bilo je shell-ova za Slim u koje se mogao izbaciti 2.5" HDD.

To i da se iskopa bice papreno, kao oni transparent ps1 shellovi sto su izasli za njegovog zivota.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

PS2 prime je trajao jako dugo. :)

Ja sam ga negde početkom 2004-e uzeo sa ortakom po pola, jbg nisam ni imao pare kao klinac da uzmem ranije a plus je i na PS1 imalo šta da se igra.

Svakako sam i tada bio oduvan kakvih je sve igara bilo.

I meni je žao što sam propustio najbolji period PS2. Znam da PS2 nisam ni video uživo sigurno do 2008. Možda čak i kasnije. Para nije bilo, a i retko ko od drugova je imao konzolu za igru.

Kakav holiday line up <3

original.jpg

jbg dc je bio nextgen za sirotinju... prvi put sam uzivo video ps2 u bonus novou, to je bilo mozda cak 2000te, dali su random decku iz grupe da je iznese i kao drzi u rukama i pokazuje, mi dole sto smo sedeli gledali smo gore u njega kao da drzi svemirski brod, ne mogu da opisem, nisu nista ni pustili na konzoli samo su je izneli i pokazali.

btw to nisu ni sve dobre igre koje su izasle 2001 xd...twisted metal black, onimusha...

Last edited:
Zli jezici bi rekli tada najjeftiniji dvd player, ja velim, da kad sam kao klinac prvi put video tu konzolu, nisam mogao da verujem. Odusevljenje epskih razmera.

Generalno taj skok sa 32/64 na 128bit je za mene bilo nesto najupecatljivije i nesto sto se ne ponavlja vise.

krivo mi je sto ga nisam imao 2001... nisam iskusio ps2 prime

Тек релативно скоро сам схватио који сам срећник био што сам имао PS2 у Србији 2002. године. Али то је било само зато што смо држали видео клуб и играоницу и то време, иначе ко зна да ли бих га икад добио.

Mi smo tada uveliko peglali ps1, drugar je imao. Ali naravno videli smo odma po izlasku ps2 u igraonici gde smo isli. GTA 3 me izuo iz opanaka 🤣 I kasnije naravno PES2 i Tekken nzm koji sam igrao. Kakav graficki skok...

PS2 mi je prva konzola. Iznajmljivao sam je iz igraonice i picio God of War i Katamari Damacy i onda jednog dana naletim na Shadow of the Colossus, i reko sta je sad ovo? Kad sam oborio prvog kolosa sve mi je bilo jasno. Vec sledeci dan sam otisao da kupim PS2. :D

btw to nisu ni sve dobre igre koje su izasle 2001 xd...twisted metal black, onimusha...
Tony Hawk 3, Shadow Hearts 1, SSX Tricky, Klonoa 2 ❤️, Ring of Red, Zone of the Enders, Shadow of Memories (док је Konami био сила), Soul Reaver 2, ATV 1, Burnout...
А има их још гомила...
2001 је у трци са 1998 за најјачу видеоиграчку годину у историји. Има још кандидата али те 2 године воде, по мени.

PS2 mi je prva konzola. Iznajmljivao sam je iz igraonice i picio God of War i Katamari Damacy i onda jednog dana naletim na Shadow of the Colossus, i reko sta je sad ovo? Kad sam oborio prvog kolosa sve mi je bilo jasno. Vec sledeci dan sam otisao da kupim PS2. :D
Ja sam za shadow of colosus saznao tek kada sam kupio ps3 tamo 2007 na 2008 god dok sam ico igrao (I PRESAO)maltene na launchu :)
Po mom misljenju nekako mi je final fantasy X napravio najveci graficki skok iako nisam tip koji igra tu vrstu igara ,nararvno gta3,onimusha,twisted metal black,devil may sry kec su samo nek od bombi koje mi padaju na pamet ali je ffx bio nesto sto se nije moglo postici na kompijuteru u to vreme kada je olasiran na trziste.
A sto se tice nekog mog utiska koji mi je bio wow u video igrama to je definitivno silent hill2 scena kada se James Sunderland pogleda u ogledalo na pocetku igre,tada je crklo govno u meni kada sam video tu animaciju kao cgi reko sine nema dalje i nararvno igra je nesto maximalno iz tog zanra po meni :)

Uzeo ovaj usb bio bas jeftin kingston datatraveler 64gb 3.2. htedoh da ga koristim u ps2 dok ne kupim hdd adapter. Ali nece ni da bekne. Drugi usb radi normalno. Tako da eto mozda nekom zatreba ova informacija mada sumnjam :D

Attachments

• s-l300.jpg
    s-l300.jpg
    7.7 KB · Views: 5
Back
Top Bottom