PS2 (Slim-u) opasno treba neki ODE uređaj. Nadam se da neko radi na tome.
Winhiip je pun bagova, bolje je koristiti HDL Batch ili HDL dump/dumb.
@Nezaborav
Normalno je da slika "trzne" u Yakuza 1 pri prelasku na vece lokacije bez obzira na metodu igranja.
Psychonauts je jednostavno izrazito los port i trebalo bi da se izbegava na PS2.
Sto se tice San Andreasa, to sto si opisao zvuci kao problem kada se igra preko USB-a, a ne hard diska.
Killzone i Medal of Honor igre su poznate po losem frejmrejtu.
Mode 1 priblizava brzinu citanja DVD brzini, sto je neophodno za neke igre. Ne bi trebalo da se koristi u svim igrama jer produzava vreme ucitavanja.
Mozda je samo kabel u prekidu,juce sam bas popravio moj ali me mrzelo da lemim.Posle onog napada epilepsije iz omeginog tutoriala cipovanja xboxa ipak sam se odlucio za luster klemneMalo sam doradio jutros PS2, ubacio sam najnoviji OPL 1.1v i najnoviji FreeMCboot. Sad sljaka posteno , neke igre koje nisam mogao da pokrenem sad rade bez problema i ekstra je. Takodje nabavio zeleni kontroler u mint fizickom stanju. Ali je iz nekog razloga ne ispravan , sreca pa imam viska ds2 kontrole pa cu da zamenim samo unutrasnjost tj plocu.
View attachment 3798View attachment 3799
Значи предходне игре си убацио са WinHiip и сада допунио са HDL Batch? Нема проблема никаквих у томе, остају предходне игре? Како си убацио омоте игара, је ли исто преко тог програма? Примјењују ли се и на игре које су убачене преко WinHiip-a?Hvala za ovaj program HDL Batch bas je dobar , lagano sam dopunio hard disk, sve sljaka kako treba.
Mozda je samo kabel u prekidu,juce sam bas popravio moj ali me mrzelo da lemim.Posle onog napada epilepsije iz omeginog tutoriala cipovanja xboxa ipak sam se odlucio za luster klemne![]()
Значи предходне игре си убацио са WinHiip и сада допунио са HDL Batch? Нема проблема никаквих у томе, остају предходне игре? Како си убацио омоте игара, је ли исто преко тог програма? Примјењују ли се и на игре које су убачене преко WinHiip-a?
Verovatno hoću. Jel ima nekih mana serija 5xxxxx u odnosu na 39xxxx?Ako ćeš koristiti HDD onda 50000.
Zbog čega?Ako ćeš koristiti HDD onda 50000.
Nice, nisam to znao.PS2 Slim HD Connect