• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS2 Kralj konzola - PS2 - igre, vesti, generalna diskusija

Dragon Quest 8 sam dva puta počinjao i dogurao do 20ak sati ali me svaki put smorio, nisam ni kao klinac mogao da pređem preko tog japanskog dizajna neprijatelja da se borim sa želatinom i slično.
Suikoden 3 sam došao do pred kraj igre ali sam se zaglavio a i nikada nisam svario artstyle, po meni korak unazad u odnosnu na dvojku.
Artstyle u Suikoden 3 je meni ogromno razocharenje, bash ochaj. Shto se tiche DQ8, u pochetku mi je bilo teshko svariti te "dechje" neprijatelje, ali sam se navikao i utukao oko 100 sati u igru (prokleto kockanje).

Uh taj Dragon Fire za PS2 mamicu mu jebem kako me je nervirao, veoma cudan borbeni sistem i poprilicno teska igra :D

Znao sam da je kralj konzola PS2, bio masina za koju je tesko bilo programirati igre, ali da je bila ovakva nocna mora za developere, to bas i nisam znao. Znaci PS3 u tom pogledu, mu dodje kao nastavak.
Dobar video.

Moram naći link gdje je neko tvrdio da je dev manual za PS2 bio debeo kao najveće enciklopedije. :ROFLMAO:

Moram da napomenem da iako je bio pain the in ass development , neke igre su zaista izgledale spektularno i to pred sam kraj zivota konzole. Mislim konkretno na God of War 2. U to vreme sam bio u fazonu kako su ovo izveli svaka im cast garant imaju neki animal sacrfice ritual koji im je omogucio da ovo izgleda ovako dobro :D

yeah malo preterivanja, resistance je vec izgledao bolje od bilo cega za ps2...mnogo bolje.

ps2 je bio veoma insteresantan sistem, neke stvari sam skoro poceo da primecujem i cenim vise sada nego dok je bio aktuelan.

inace dobar video (bolji nego njegov za ps3) ali je opet dosta toga preskoceno ili samo pomenutio.

Black u HD-u ne izgleda generaciju lošije od Resistance 1.
Bez ljutnje ali blek izgleda kao turok za N64 naspram resistancea u bilo kojoj rezoluciji i platformi.
To kažem kao neko ko je prešao blek na ps2 3x na xbox klasiku 2x i nararvno sce resistance igre.
Genji za ps3 i untold legends izgledaju na nekom ps2 nivou.
Samo motorstorm kec je izgledao sa onim blatom i blurom bolje od svega vidjenog tada u offroad rejsing žanru...
Nečemo sada dalje sve u svemu smatram da je veča razlika u grafici i prelazu iz generacije bila sa ps2 na ps3 nego sa ps3 na ps4 ili ti i sa ps4 na ps5...
A možda največi skok je sa ps1 na ps2 [emoji846]

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Back
Top Bottom