• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

3 godine je garancija za LG kod madjara, nema one +2 akcije.
Prilicno je velika razlika u ceni za c3 od 65 inca je 60k dinara tako da isplati se stisnuti zube i preuzeti rizik.
Da, tri godine, a može da se doplati za produženu garanciju: 3+1 (25.985 huf, ~60€) i 3+2 (60.633 huf, ~150€).

za ekipu sa LG/webos.
Vidim da se ukljucivanjem dev moda moze instalirati hombrew channel i da ima yt bez reklama,Kodi.....
Kakvo je stanje sa garancijom i vredi li se zezati sa time?

Last edited:
Ako ga ubijes tako kako mogu da znaju da si ga ubio?

Yt bez reklama radi super, ostalo nije ni mnogo bitno a i nema ne znam sta. Probao sam i retroarch sa xbox kontrolerom, sljaka ok.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

za ekipu sa LG/webos.
Vidim da se ukljucivanjem dev moda moze instalirati hombrew channel i da ima yt bez reklama,Kodi.....
Kakvo je stanje sa garancijom i vredi li se zezati sa time?

u super, ima neki tutorial za "nas" lenje?

Hombrew aplikacije traju 1000 sat posle toga se same brisu, ali u svakom momentu moze da se produzi

Ima i neki auto produzivac, radi do fw apdejta :D

Ima i neki auto produzivac, radi do fw apdejta :D

update se iovako gasi. Dok ne izbace resenje za 4:3 aspect lag (koje nece izbaciti) nemam nameru da se zezam. Tako sam uradio i sa KS7000. :D

Ja sam Kodi instalirao na TCL C645 pošto ima Android, radi savršeno, LG OLED ne želim da akam zbog toga.

@SteamWolf ukljucio sam dev mod i instalirao Kodi ver 21. dodali su Dolby Vision radi odlicno sve pustam preko mreznog diska.

Jel imas problem sa kasnjenjem zvuka pri gledanju filmova?

Kodi inace radi lepo na mom C3, bolje nego na kineskom android boxu sa Amlogic S905X4, sem tog problema sa zvukom, mada vidim na netu da nisam jedini...

Jel imas problem sa kasnjenjem zvuka pri gledanju filmova?

Kodi inace radi lepo na mom C3, bolje nego na kineskom android boxu sa Amlogic S905X4, sem tog problema sa zvukom, mada vidim na netu da nisam jedini...
Uglavnom radi ok pregledao sam dve sezone Halo i par filmova. I samo jednom sam imao problem kada sam epizodu koja je jos isla zamenio tako sto sam pustio drugu dok je stara jos uvek trajala. Medjitim usao ponovo u kodi i radilo je kako treba.
šteta kaže ads-free yt, a ono reklama ipak ima
Nedelju dana gledam yt na tv jos uvek nisam video reklamu.

neka preporuka za 65-75' tv do 100-110k
Nista oled i fensi samo da je ok kvalitet i da je slika pristojna?

Back
Top Bottom