• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

a jel si zavrsio osnovnu skolu?

covece, nemam ja problema da podignem tv, na poslu sam dizem i 65-cu, a tebe mogu u zubima da nosim, vec pitam dal je bezbedno da ne puknu, jer su krhi ko djavo...
Jesam na zalost i srednju
Mada ja ipak mislim da prvo istetoviras obrve pa onda pokusas...
Dobro je neko prethodno napisao da od svega pravis veliko mudrojebisanje....Kao da u afganistanu treba da montiras tv....

Na c9 je bilo na kutiji iscrtano uputstvo. Kad ga izvuces iz kutije taj stiropor u kom je, je napravljen tako da stand srafis na tv dok lezi u stiroporu i onda podignes. Ne znam da li je tako i sa novim modelima. Baci pogled na neki yt video ili vidi u radnji kad već imaš pristup.

a za to vec znam, kao na ovom klipu:

Nije to problem, ja sam mislio da ima fora da mozes da montiras stand dok je u uspravnom polozaju, ovako moram da ga polozim dole, sto je ono sto i zelim da izbegnem, jer to dizanje iz horizontalnog u uspravni polozaj je kad se najveci pritisak vrsi, posle kad ga uspravim, nije nikakav problem da ga podignem i stavim gde treba...

Videcu, mozda odradim tako kao sa klipa, a mozda ga izvadim celog i polozim na krevet, pa ga onda polako skliznem sa kreveta u uspravan polozaj, deluje kao da ce na taj nacin najmanje pritiska biti izlozeno na tv, jer na ovom klipu kad vidim kako ga dize na 0:31 ko neki amater, tad su bile najvece sanse da mu pukne, ali izgleda stiropor radi dovoljno dobar posao.

Preterujes u brizi za pucanje, pa nije to bas tako da ce puci. Ima on dole debljine gde se moze slobodno uhvatiti i stisnuti...Ja sam ga montirao na stand dok je bio u lezecem polozaju na krevetu.
Da oces na zidni nosac tu vec treba 2 coveka, ovako ocas posla

a za to vec znam, kao na ovom klipu:

Nije to problem, ja sam mislio da ima fora da mozes da montiras stand dok je u uspravnom polozaju

I ti pricas o inteligenciji i skoli :) Hahaha
Nije to grlo od lustera pa da zavrnes sijalicu u uspravnom polozaju :)
Ja mislim da nije za tebe televizor,bolje igraj i dalje na monitoru komplikovano je za tebe igranje na televizoru,ima tu i hdmi kablova i za napajanje,nije to za tebe.

Nisi ti ništa shvatio što sam pisao, ja sam znao da nema šanse da tako može bilo šta da se uradi, zato sam i rekao da sam all ears...

Ne brini ti ništa ja na poslu na dnevnom nivou sastavljam i rastavljam po desetak televizora.

I rastavljam i otpakujem i sastavljam i pakujem ;)
Ne razumem onda uopšte čemu sve ovo, ako stvarno otvaras tv onda znaš tačno gde je unutra strukturni lim kod svih proizvodjaca i gde moze da se drži.

Ne izlažemo oled, nemam iskustva sa njima, samo čuče u kutiji, ima ih doduše par već izloženih, ali to je po dvoje njih izlagalo, a mene je zanimalo kako sam to da izvedem.

Elem, odradiću to procedurom kao sa klipa ili ću ga položiti na krevet.

Dođi da vidiš kako je lepo i lako
eye-brows.gif

Razmiljam se dal da uzmem LG C3 55" ili C4 55", razlika je oko 10.000 din u ceni, C4 ima 144Hz, a C3 120Hz, i C4 ima malo svetliji HDR.
Takodje C4 ima noviju verziju OS-a, ali istu verziju OS-a ce dobiti i C3, samo posle odredjenog vremena...

Pa se postavlja pitanje, dal vredi ici na C4 za 10.000 din vise ili bolje uzeti C3?

Razmiljam se dal da uzmem LG C3 55" ili C4 55", razlika je oko 10.000 din u ceni, C4 ima 144Hz, a C3 120Hz, i C4 ima malo svetliji HDR.
Takodje C4 ima noviju verziju OS-a, ali istu verziju OS-a ce dobiti i C3, samo posle odredjenog vremena...

Pa se postavlja pitanje, dal vredi ici na C4 za 10.000 din vise ili bolje uzeti C3?
C4 bez razmisljanja

Da male razlike i jeste pitanje da li vredi doplatiti (opet mala doplata), možda C4 najviše što je novije godište,
mada nećeš pogrešiti koji god da izabereš..
Upravo tako. Nema greške ni sa jednim od navedenih modela, razlike nisu velike, a eto, nije ni u ceni, pa onda je možda bolje da uzmeš noviji model. Što bi rekli kad je bal, nek’ je maskenbal. :D

Nekako upravo naginjem ka tome.
Da je veca razlika, uzeo bih C3 bez razmisljanja, ovako posto nije velika doplata, bolje uzeti noviji model, a izguglah nesto na brzinu da je C4 gsync certified, dok C3 nije bio, vec ga je samo podrzavao, tako nesto...

The C4 ups the ante by adding Nvidia-certified 144Hz support for PC gaming. It also gets a sound quality boost over the LG C3, with the ability to mix sound to virtual 9.1.

Znaci bolji su nesto i integrisani zvucnici u C4, sto mi je isto faktor, jer ako budem zadovoljan, mozda necu uzimati soundbar.

Moja preporuka bolje čekaj da vidiš za mesec dana šta C5 donosi pa onda odluči ili čekaj C5 da bude ko sad C4.Neko kaže imaće MLA tech što već ima njegov jači brat G4

Back
Top Bottom