Treba i kućište, razmišljao sam se o Asus Prime AP 201 kao za sebe što sam uzeo. Mada generalno može bilo koje samo da je mATX.
Je l' taj Kingston u rangu Samsung 980 Pro, na SSD-u ne bih da štekam generalno, bitno da ima ono DRAM keširanje ili kako se već zove.
GPU bih dodao naknadno, to i monitor ne ulaze u budžet.
E jbg @jovcov sad si me poljuljao kad si ti stari Intel pobornik pomenuo AMD.
A i ovaj lik rekao da je sve Intelovo bolje nego AMD za Adobe.
Nemoj da ti to bude razlog. Pozajmicu ti ja gt210 da bude bacac slikeAli kod AMD-a moram odmah i grafiku pošto nemaju integrisanu?
Pa ovo sto sam ti napisao gore, to je best buy neki ako ne planiras da ides preko 500e za plocu. Ja sam uzimao devojci za komp pre oko mesec, nahvalili su ljudi po netu, kazu da je bolja i od ove sto ja imam, jer je losiji qc asusov u poslednje vreme, pa je dosta ljudi imalo problema sa kvarovima kod asusa.Ništa dajte onda preporuke za ploču i RAM za AMD.
SSD je rešen, tu barem nema dileme.
Zato se taj pristup negativno odrazio na mobilne procesore: temperature, potrošnja i efikasnost značajno slabiji u odnosu na Intel.AMD od starta pronadje skoro najvece klokove koje im procesori mogu izvuci
Ne znam da li ste spominjali, ali u zadnjih par meseci se istrazuje nestabilnost jacih Intel procesora [13th i 14th gen i9] koji tokom igara i shader kompilacija znaju da ili crashuju aplikaciju ili celu sesiju. Errora ili nema, ili se javi "out of video memory", ili app ugasi anti-cheat softver koji detektuje nestabilnost kod memorije. Jos nije tacno pronadjeno o cemu se radi, ali nedavno je nvidija u driver log-u napomenula da "video memory"error nije do njih vec do Intela.
Trenutno resenje je da se u ploci vrate podeavanja na intel-fabricka [mnoge ploce automatski stavljaju OC], ili da se smanji multiplayer i time obori klok.